Védekezz tested rozsdája ellen!
hirdetés
Címlap / Kütyü és tudomány / Védekezz tested rozsdája ellen!

Védekezz tested rozsdája ellen!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

A földi élet alapja a tápanyagok "elégetése", amelynek során a szervezetünkben, nem-kívánatos melléktermékként, rendkívül erőteljes oxidáló hatású kémiai anyagok keletkeznek, amelyek károsíthatják a sejteket, szerveket, testszöveteket és ezek működését. 


Rendezvénynaptár

Testünkben gyors, hatékony védekező rendszer dolgozik a kémiai mellékterékek hatástalanítására. Ezeket a kémiai anyagokat reaktív oxigén fajták (species), ROS, néven foglalják össze, melyekből bizonyos mennyiségre szüksége van szervezetünknek a sejten belüli jelzések továbbításához, a sejtek szaporodásához, a védekezést szolgáló gyulladásos folyamatokhoz és az apoptózishoz, a programozott sejtpusztuláshoz.

Ám a túl sok ROS elősegíti a légúti, a szív- és érrendszeri betegségek, a rosszindulatú daganatok, a szürkehályog és más betegségek kialakulását, gyorsítják az öregedés folyamatát.

A mai kor embere a kedvezőtlen környezeti hatások és egészségtelen életmódja miatt fokozott mértékben rászorul a ROS elleni természetes védekezés erősítésére, illetve a fokozott mértékben igénybe vett közömbösítő rendszer támogatására. Ennek egyik egyszerű és hatékony módszere a jól összeállított, antioxidánsokban gazdag étrend: Ide tartoznak a E vitamin, a C-vitamin, a karotenoidok, főként a béta-karotin, a likopin, a sokféle flavonoid, a nem flavonoid fenolok. Ezek az anyagok jellemzően zöldségfélékben és gyümölcsökben találhatók, a különböző vegyületek más-más növényben, de rendszerint kombináltan, kisebb-nagyobb csoportokban.

HamoNet tipp: Méregűzés - tisztítókúra >>
 
 
[ 1081 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x