Meditációval az allergia ellen
Címlap / Kütyü és tudomány / Meditációval az allergia ellen

Meditációval az allergia ellen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-25

Jön a tavasz, és a fáradtságon kívül most az orrfacsarásra sem vagy felkészülve? Évek óta szeded a gyógyszereket, de úgy érzed nem csökken? Old meg gyökerénél a problémát! 

 

Az allergia olyan probléma, amelyet korunkban betegségnek titulálnak, de amely igen gyakran pusztán a szervezet egyfajta túlvédekezéséből kialakuló állapot. Az allergia ellen számtalan természetes szer is létezik. A legtöbb tünetileg hat, a kezelés elfojt, lenyom, bár a természetes megoldások, gyógyító szerek sokkal hatékonyabbak, vegyi anyagokat tartalmazó társaiknál. Az allergia ellen mégis a leghatékonyabb módszerek egyike a meditáció.

Miért?
Az allergia hátterében igen gyakran hétköznapi feszültségeink és agressziónk áll. Ma már ismert a nézet, miszerint az asztrológiában, a csillagjóslás tudományában a Mars felel a feszültségekért,  akaratosságunkért és gyakran az allergiás tünetekért gyulladásért is.

Mi harcol bennünk, ahogy Mars isten az égen? Természetesen belsőnk, elnyomott vágyaink, igazságtalanságokkal szembeni önérzetünk. Az elme lecsillapítására a leghatékonyabb módszer a meditáció, annak is vizualizációs formái. Képzeljük el, hogy langyos, hűs víz mossa le agytekervényeinket belsőnkben egy képzeletbeli zuhanyból, vagy hogy fejünk egy gömbölyű apró űr, melyből a gondolatainkat egy kis emberkével kipakoltatjuk.

A szakma jeles képviselői szerint napi 20 perc meditáció rendezi gondolatainkat, javítja vitalitásunkat, fokozza életkedvünket, és így akár évtizedekkel meghosszabbítja életünket!

HarmoNet tipp: Imunerősítéssel az allergia ellen >>

Fodor Kata


 
 
[ 1649 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x