A hűtleneket üldöző gyilkos átok: Egy titkos kór, mely...
Címlap / Kütyü és tudomány / A hűtleneket üldöző gyilkos átok: Egy titkos kór, mely ma is szedi áldozatait

A hűtleneket üldöző gyilkos átok: Egy titkos kór, mely ma is szedi áldozatait

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-28

Annak idején, amikor az iskolában híres emberek életrajzát kellet megtanulni, ritkán szerepelt csak, ki miben halt meg, és ha szerepelt is, az ritkán volt igazság. 


Rendezvénynaptár

Adyról például azt tanultuk, hogy tüdőgyulladást kapott (ami egyébként igaz is), Munkácsy gyomorbajos volt, Lenin lebénult, és így tovább...

A valóságban mindannyian vérbajban szenvedtek, és a többi betegség csak ennek következménye volt.

Európában a vérbaj Amerika felfedezése után jelent meg, állítólag Kolumbusz hurcolta be ezt a végzetes kórt. Minden estre a 16. századtól kezdve rendszeressé váltak a szifilisz járványok, és áldozataikat sorra szedték a híres és közismert írók, költők, festők, művészek és politikusok soraiból, akik egy része titkoltan bár, de homoszexuális is volt.

Legismertebb festőink közül Paál László és Munkácsy Mihály is a bujakór áldozata lett, külföldi kollégáik közül Manet, Makart és Gauguin jutott erre a sorsra.

Írók és költők is akadtak szép számmal: Heine, Maupassant, Wilde, vagy a mi Ady Endrénk.

Ez a balsors jutott Ottó főherceg, Schopenhauer, Nietzsche, Schuman számára is, a legújabb kutatások szerint pedig nagy valószínűséggel Shakespeare is összeszedte amit az ágyban össze lehetett…

HarmoNet tipp: Nőgyógyászati fertőzések>>>

A legnagyobb szenzáció és a legjobban titkolni vágyott eset minden bizonnyal Lenin. Ő nyugat-európai körútján tett szert a betegségre, amit nem tudtak megfelelően kezelni még.
A betegséget a treponema pallidum nevű baktérium okozza és jó ideig nem is tudták gyógyítani a vérbajt, hiába próbálkoztak ólomgőzzel, higannyal, ezek eredménye csak az lett, hogy a fertőzött beteg még ólom és higanymérgezést is kapott, ami csak súlyosbította a halálos kór borzalmait.

Megoldást a penicillin felfedezése hozott, amit 1943 óta alkalmaznak sikerrel, de a mai napig létező betegség a hűtleneket üldöző átok: a vérbaj.

Védekezzen!>>>

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2255 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x