Bénázik a kiscsaj a volánnál? – Smink&Drive!
Címlap / Kütyü és tudomány / Bénázik a kiscsaj a volánnál? – Smink&Drive!

Bénázik a kiscsaj a volánnál? – Smink&Drive!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Félsz vezetni? Meg se tanultál? Vagy van jogsid, de eddig a szögön lógott, te meg az anyósülésen markoltad a majrévasat? Lerombolta egy díszhím a vezetési önérzetedet? Vagy egyszerűen csak egy „nőbarát” gépjárműoktatóra vágynál, hogy megtanuld, amit a női sofőrnek tudnia kell?  

Autós iskolát indítani sokan tudnak. Tóth István jól tudja ezt, hiszen magáncégként így kezdte ő is. Toborzott több komoly oktatót, és professzionális szinte fejlesztette szolgáltatásait, majd magáncégéből megalapította a T.I.M. Autósiskolát.
Felfedezett egy különleges, és más autósiskolák által igencsak hanyagolt célpiacot: - A nőket!

Smink& Drive – a szabadalmaztatott módszer hölgyvezetőknek!
Az autósiskola oktatói részt vettek a hazánkban szabadalmaztatott Smink& Drive program képzésein. Új szemszögből közelítenek a hölgy tanulókhoz, mégpedig úgy, ahogy a hölgyek szeretik. Teljes biztonságot élvezhetnek itt, hiszen az oktatók pontosan képben vannak a szokásos „nőcis parákkal” kapcsolatban. Itt nem ciki, ha a volt pasid lerombolta az önbizalmadat, ha lordított a főnök, és stresszesen mész vezetni, ha nem tudsz hátrafelé parkolni, vagy ha már 10 éve nem vezettél, és csak néhány új órát szeretnél venni egy olyan oktatótól, aki türelmes.

A T.I.M. autósiskolában választhatsz női és férfi oktató között, és egészen biztos, hogy ha itt szerzel jogsit, vagy itt frissíted fel autóvezetői tudásodat, akkor nem fogsz félve ülni az autódba, hanem örömmel vezetsz majd az utakon.

Ha már jól vezetsz – lehet még jobban!
A T.I.M. Autósiskolában vezetéstechnikai továbbképzésre is lehetőség van. Itt bárki megtanulhatja a potenciális vészhelyzetek elhárítási, kezelési és kivédési lehetőségeit. Hiszen nem csak az autósok, de a motorosok, teherautó vezetők, buszosok is bármikor találkozhatnak az utakon veszélyes szituációkkal.

Szerezz, vagy ajándékozz szakmát!
Ma már az EU-ban számos helyen keresik a Magyarországon képzett sofőröket. Az iskola OKJ-s képzés keretében közlekedési szaktanfolyamokat is szervez, ahol tehergépkocsi- vezetői, autóbuszvezetői képzést kapnak a hallgatók. A „nagykategóriás sofőrök” belföldi és nemzetközi szállítási szolgáltatás végezésére szerezhetnek engedélyt. Sokan érettségi ajándékként kapják, vagy egyéb (logiksztikus, idegenforgalmi, vagy gépjárműszerelői) végzettségük   kiegészítéseként iratkoznak be erre a képzésre, hiszen az EU-ban népszerű tevékenységre szóló papírt szerezhetnek itt.

A T.I.M. iskola - mely akkreditált felnőttképzési intézmény - a képzés minőségét a Smart Drive 2007 minőségbiztosítási rendszerrel tanusította, és elsők között érdemelte ki a Járművezető- Szakoktatók és Képzőszervek Országos Egyesülete által támogatott „Minőségi Autósiskola” címet.

Iratkozz be most! – Töltsd ki helyesen a HarmoNet tesztjét, és minden helyes megfejtőnek egy 15 000 Ft értékű kupont ajándékozunk, amely a T.I.M. Autósiskola bármely gépjárművezetői tanfolyamán felhasználható! Kattints ide!
(Ha van olyan barátod-barátnőd, akit érint a kérdés, küldd neki is tovább a cikket!)

STOP! A játék mindössze Április 28-ig tart!
Tanfolyamok: Aszódon, Turán, Kartalon, Kállón és Budapesten

Jelentkezni lehet:
T.I.M. Autósiskola Kft.
Hétfőtől péntekig 8.00-16.00 óráig.
1143 Budapest, Zászlós u. 50.
Tel./Fax: 06-1/786-4104
Péntek Barbara - ügyfélkapcsolati asszisztens
Tel.: 06-70/7089-335

(X)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3809 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x