Akar Ön hatalmas péniszt? Spamömlés övön alul
hirdetés
Címlap / Kütyü és tudomány / Akar Ön hatalmas péniszt? Spamömlés övön alul

Akar Ön hatalmas péniszt? Spamömlés övön alul

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Hogyne akarnék! Csak ne rajtam nőjön, ha lehet! Én persze nő vagyok. Mégis minden nap megtalálnak a spam robotok, és övön alul próbálnak lőni. Persze nem találnak el, mert biztos nem veszek potencia növelőket, szerszámnövelőket és illegális gyógyszereket. De valaki biztosan megveszi ….  


Rendezvénynaptár

Bárhogy védekezünk a spam áradat ellen, valamennyi mindig betalál hozzánk. Egy 2007-es felmérés szerint a világhálón áramló elektronikus levél forgalom több, min 95%-a efféle spam volt. Az informatikai piacon jelentős szelet jut a tornából azoknak a cégeknek, akik különféle programokat árulnak azoknak, akik köszönik szépen, de nem kérnek ilyesfajta reklámot, vagy nincs kedvük ezekből kimazsolázni a lényeges leveleket.

Miért kell ennyi óriásfütyi?
Ugyanazért, amiért a rinocéroszok kihalnak, és amiért hatalmas keletje lehet egy megfelelően körített, visszafogott profanitással hatásosan csomagolt, ártatlan üvegcse szódavíznek. Elég azt állítanunk róla, hogy szexuális varázserővel bír, és visszahozza az elveszett állóképességet, vagy felgerjeszti a csüggedőt, vagy éppen hatalmasra növeli a nem horgászati célból nadrágba rejtett aprócska kukacokat. A legősibb félelmeket pengetik ezek a reklámok, és azokra hatnak, akik nem merik vállalni sem a félelmet, sem pedig a vele járó problémát. Nem vállalják mások, maguk és a világ előtt. Nem mennek orvoshoz, pszichológushoz. Egyszerűen megszokták, hogy a válasz itt van a neten. A viagra árus spamerek ugyanis tényleg árulnak viagrát. És megéri nekik!

Nagy számok törvénye
A nagy számok törvénye igaz nem csupán a péniszméretekre, hanem a mennyiségben kiküldött spamekre is igaz. Valaki ebből is vesz. Bár az informatikában jártasak azt rebesgetik, a spamküldő és a spameket kiszűrő szoftverek gyártói keresnek a legtöbbet a bizniszen, maguk a spam-et közzétevők lényegesen kevesebbet profitálnak ebből a világméretű pénzügyi manőverből. Soha nem készült még gazdasági mutató arról, vajon hány reklámlevél ér tényleg célba, és ebből mennyi az, ami valóban vásárlásra ösztönöz. Mégis, ha belegondolunk, és feltételezzük, hogy minden egymilliomodik felhasználó vásárol csupán, és világszerte szinte minden levélládába eljutnak ezek az üzenetek, nos akkor is hatalmas számokról beszélünk.

Mindent a spamekről itt >>> 

Miért pont övön alul?
A spamek legtöbbje valamilyen szexuális témához kapcsolódó dolgot kínál. Potencia növelő szert, olyan eszközt, amitől a szex vagy az orgazmus minősége javul, vagy esetleg illegális, mint például nyugtató, vagy bizonyos dózistól kábító hatású szerek. Jellemző, hogy a férfiakat érintő témák vannak túlsúlyban – noha a felmérések szerint a férfiak sokkal jobban tudnak védekezni a spamek ellen, mint az informatikai jellegű dolgokban sokkal járatlanabb nők.

HarmoNet tipp: Spam-roham - Te mekkora dózist kapsz?>>>
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 4325 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x