Kaqun - Oxigénnel gyógyulnak a Szent Istvánban!
Címlap / Kütyü és tudomány / Kaqun - Oxigénnel gyógyulnak a Szent Istvánban!

Kaqun - Oxigénnel gyógyulnak a Szent Istvánban!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-26

Jók a tapasztalatok a Szent István Kórházban, egy különleges oxigénterápiás kezelésről, a Kaqun-fürdőről. A terápia most már hét helyen érhető el az országban.  


Rendezvénynaptár

Egy hónapos próbaüzem után június 23-a óta teljes kapacitással üzemel a Kaqun-fürdő a budapesti Egyesített Szent István és Szent László Kórház és Rendelőintézet Rehabilitációs Centrumában. A négy káddal működő központ Kerepes, Dobogókő, Budakeszi, Veszprém, Miskolc és Zugló után hetedikként nyitotta meg kapuit az országban. Kaqun-fürdő ezeken felül Szlovákiában, Ausztriában, Horvátországban és Hollandiában is működik, Romániában pedig most készül. Szeptemberben adják át a következő horvát létesítményt, de Ukrajnában, Horvátországban, Hollandiában és Németországban még összesen 21 intézményről folynak tárgyalások.

A speciális, helyszíni elektrolitikus eljárással előállított, magas oxigéntartalmú fürdővíz hamar népszerű lett a betegek, illetve a lábadozók, gyógyulófélben lévők körében − nyilatkozta az éles üzem indulása alkalmából a rehabilitációs központ vezetője. Dr. Fáy Veronika kiemelte, tapasztalataik szerint a fürdő valóban jó hatással van a közérzetre, és bizonyos esetekben gyorsítja a gyógyulást.

Betegeink körében hamar kedveltté vált az oxigénes fürdő már a próbaüzem alatt is − tette hozzá a szakember −, és azóta folyamatosan nagy az érdeklődés. A kádak teljes kapacitással működnek, ami, tekintve, hogy egy fürdés nagyjából 50 percig tart, már most csaknem teltházat jelent.

A Kaqun fürdőklubokat országszerte százak látogatják, akiknek többsége rendszeresen használja a vizet. A vendégek mintegy 30 százaléka külföldi, a forgalom a 2002. decemberi, dobogókői nyitás óta meredeken nő.

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 10625 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x