Dögös fekete
Címlap / Kütyü és tudomány / Dögös fekete

Dögös fekete

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-01

Megszületett. Kívánatos, igényes, meseszép. Számodra talán még elérhetetlen, de van rá mód, hogy magadévá tedd. A legújabb modell nagyítónk alatt! 

 

Alig néhány hete mutatták be a BMW új arcát, az új BMW 7-est, azt a remeket, amelyre eddig tervezők a leginkább büszkék. A bemutató maga is impozáns, hiszen a már elhíresült, nagyágyú márka képviselői jól tudják egy csattanó, egy erős bevezetés mindennek kiváló löketet ad. A tervezők ezúttal azt az üzenetet küldték, hogy ők is haladnak a korral, ezt szimbolizálhatta az a hatalmas és mellesleg igen látványos homokóra, melyet Moszkvában a Vörös téren építettek meg a sajtó kedvéért. Egy hatalmas országban, a világ egyik legnagyobb és leghíresebb terén, háttérképként a moszvai hagymakupolákat használva. Valljuk be, ütős kezdés.


BMW 7 Series - Hourglass Moscow - Click here for another funny movie.

A mesés homokórát mindössze 9 nap alatt építették fel a szervezők. A homokóra felső részét több ezer fénylő ezüst labdával töltötték meg, amelyek egyetlen intésre lezúdultak a homokóra alsó részébe, feltárva ezzel a legújabb autómodellt.
Túl szép, hogy igaz legyen? Talán. Az árát persze, most még, nem akarjuk tudni.Az új modellhez 3 különböző motort kaphatunk majd, a tervezők most még hatékonyabbak voltak, ügyeltek a fogyasztásra is. A hatfokozatú automatikus váltóval felszerelt csoda igény esetén hátsó kerék kormányzást is kaphat, így az autó fordulékonyabb, könnyedebb. Egy rosszul bevett kanyarban az autó e képességével képes ellendolgozni és egyensúlyba hozni a járművet. Így nem csak szép, biztonságos is.
 
 
[ 1106 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x