Lómentés lóhalálában! Költözik a tanya, vegyél részt...
Címlap / Kütyü és tudomány / Lómentés lóhalálában! Költözik a tanya, vegyél részt Te is! - Ebéd, lovaglás, levegő, és a féktelen hangulat garantált!

Lómentés lóhalálában! Költözik a tanya, vegyél részt Te is! - Ebéd, lovaglás, levegő, és a féktelen hangulat garantált!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-25

Lótanya, lómenhely, ló-szerelem. Ha mindez pedig világot lát és átszeli az országot, kissé problémássá válhat. Minden esetre különös programra invitálunk. Garantált a friss levegő, a humor és a szuper hangulat. Segíts Zakuszka-tanyán, és Te is beebédelhetsz! 

 

Hírek Zakuszkatanyáról: A nap/hét/évszázezred híre: most csütörtökön költözünk, csodával határos módon egy napon át tudjuk vinni az összes becses négylábút (11 ló, 8 kutya, 10 macska) meg a személyzetet, azaz engem. Cicagazdi-Józsi viszi Cicát és Mézesmálnát, Meggyes a kutya/macskaállományt, egy kamion pedig a maradék kevéske lovat, szám szerint kilencet. Hogy a saját cuccaimból mit és mennyit sikerül betuszkolni a fenevadak alá/fölé/mellé, az egyelőre rejtély, viszont így sokkal izgalmasabb. Azért ha valaki éppen autóval a feneke alatt ráér, és olthatatlan vágyat érez, hogy besegítsen az átcuccolásba a Balástya-Mátranovák/Mátracserpuszta vonalon (250 km, bakfitty), azt sok szeretettel, köszönettel és pakolnivalóval várjuk, no meg ebéddel a célegyenesben, amit szerencsére nem én követek el, így minden esélye megvan arra, hogy kifejezetten finom legyen.

Péntektől felfelé megejtjük az első nagyszabású munkás hétvégét, amire továbbra is sok szeretettel és tennivalóval várjuk a gyanútlan önkénteseket, programajánlatunk olyan fantasztikus lehetőségeket foglal magába, mint pl. villanypásztorberhelés, kerítésépítés, bátortalanabbaknak szobafestés, fakultatív kutya- ill. lódögönyözéssel kombinálva. Nyugalom, festéskor a bútorokra nem kell vigyázni, merthogy egy darab sincs, növelendő a költözés diszkrét báját.

 Jó hangulat, szép környezet, lökött állatok, sok munka és ebéd garantált, jelentkezés, sorszámtépés és bővebb infó itt: info@zakuszkatanya.hu

 Információk >>

 
 
[ 1895 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x