Nincs helye titkolózásnak: Szivacsos agyvelőbántalmak - magyar...
Címlap / Kütyü és tudomány / Nincs helye titkolózásnak: Szivacsos agyvelőbántalmak - magyar jelentést fogadott el az EP

Nincs helye titkolózásnak: Szivacsos agyvelőbántalmak - magyar jelentést fogadott el az EP

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-22

Szeptember 23-i, keddi ülésén az Európai Parlament plenáris ülése Brüsszelben közel 644 igen és 16 nem szavazattal elfogadta Hegyi Gyula EP-képviselő jelentését a szivacsos agyvelőbántalmakkal (TSE) kapcsolatos feladatokról. Mi történt? 

 

Az elmúlt évek kergemarhakór botrányai is alátámasztják, hogy az állampolgárokat aggasztja a kór és az intézkedésekkel kapcsolatban nincs helye az üzleti körök és a hatóságok titkolódzásának. Hegyi Gyula a szavazást megelőző hozzászólásában hangsúlyozta, hogy a parlament - mint az Európai Unió egyetlen, a polgárok által közvetlenül választott testülete - feltétlenül élni kíván jogosítványaival, és felügyelni kívánja a szivacsos agyvelőbántalmakkal kapcsolatos intézkedéseket. A nyilvánosság garancia lehet a nagyobb bizalomra és így a gyilkos kór elleni hatékony fellépésre is. Hegyi Gyula ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a parlament közbeiktatása nem lassíthatja le a kór elleni védekezést.

A magyar szocialista képviselő riportja szakmai jellegű, az alternatív tesztek és a tagállamoknak adható felmentések tárgyában kér felügyeleti lehetőséget az Európai Parlamentnek. Hegyi Gyula előremutatónak tartja, hogy személyében új tagállambeli képviselőt bíztak meg egy uniós direktíva jogszabályi előkészítésével.

Brüsszel, 2008. szeptember 23.
Földeák Iván, Hegyi Gyula EP-képviselő sajtótitkára

 
 
[ 758 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x