Megcsalni vagy nem csalni, apasági vizsgálat: Tévedett a klinika...
Címlap / Kütyü és tudomány / Megcsalni vagy nem csalni, apasági vizsgálat: Tévedett a klinika - tizenötezer eurós kártérítés!

Megcsalni vagy nem csalni, apasági vizsgálat: Tévedett a klinika - tizenötezer eurós kártérítés!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Mégsem kettyintett félre az anya - a klinika tévedett annál az apasági vizsgálatnál, ahol példa értékkel elsőként ítéltek meg kártérítést! 

Először ítélt meg a bíróság kártérítést egy német nőnek, aki gyermekének apja kilétét DNS teszttel szerette volna bizonyítani, ám az első nekifutásra negatívra sikeredett, annak ellenére, hogy az asszony eskü alatt vallotta: nem volt senki mással szexuális kapcsolata, csak akkori barátjával, akit gyermeke apjaként jelölt meg.

Nyolc évet kellett várnia egy baden-würtenbergeri nőnek, hogy hivatalosan is megbizonyosodjon gyermeke apjának kilétéről. 1999-ben DNS teszttel próbálta meghatároztatni gyermeke apjának kilétét. A nő akkori barátját adta meg apaként, ám ő ezt tagadta, és mivel az akkor elkészített apasági teszt a férfinek adott igazat, így gyermektartást sem fizetett. Az akkori DNS tesztet, mint nemrégen kiderült az egyik laboránsnő elcserélte egy másik férfiéval a Tübingeni Egyetemi Klinikán.

A stuttgarti bíróság 2007-ben ítélte meg a 39 éves nőnek a német törvényhozásban először a 15.000 eurós kártérítést, ami három részből tevődik össze, öt-öt ezer eurót fizet  a klinika, a véleményező szakértő, és annak biztosítója.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3348 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x