Van választásod - ismerd meg a kórházakat reklámból!
Címlap / Kütyü és tudomány / Van választásod - ismerd meg a kórházakat reklámból!

Van választásod - ismerd meg a kórházakat reklámból!

Forrás: Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-21

A jövőben a brit kórházak közvetlenül reklámozhatnak a betegeknél. A kórházak és a hozzájuk tartozó szakorvosok választási lehetőségeinek liberalizálása keretében ezt a lépést határozta el Alan Johnson brit egészségügyi miniszter és a hivatalban lévő labour-kormány. 

 

Rendezvénynaptár
A reklámnak szűk etikai korlátok alá kell tartoznia és nem szabad igénybe vennie a kórház költségvetését a kezelési kapacitás terhére, így nincs megengedve a tévé- és rádióreklám. A kormány döntését a szakemberek vitatják.

Vannak pártolói is, akik szerint ez egy további lépés a nagyobb piaci közelség és a verseny felé, ami véleményük szerint nagyobb átláthatósághoz és jobb ellátásminőséghez vezet. Az ellenzők tartanak a reklám hókuszpókusztól, ami ügyesen elfedi a ténylegesen fennálló hiányosságokat. Néhány évvel ezelőtt Nagy-Britannában a teljes alulfinanszírozottság, a drámai várólisták és a regionális ellátásban súlyos szűk keresztmetszetek jegyében egy ilyen lépés nevetséges lett volna. A ma rendelkezésre álló többletpénzzel néhány, de messze nem minden hiányosságot tudtak kiküszöbölni.

Természetesen egy gusztusos figyelemfelkeltés vélhetőleg senkit sem fog zavarni, a fontos, hogy a reklámok valóban igényesek legyenek, tájékoztassanak és ne egy sorsjegy hitelességével érjenek csupán fel. Kérdés mindezt mikor vezetik be Magyarországon, kis hazánkban ugyanis csak a magánkórházak reklámozzák magukat.

Medipress

 
 
[ 706 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x