Megdöbbentő: A tesztoszteron tapaszok növelik az idős nők...
hirdetés
Címlap / Kütyü és tudomány / Megdöbbentő: A tesztoszteron tapaszok növelik az idős nők libidóját

Megdöbbentő: A tesztoszteron tapaszok növelik az idős nők libidóját

Forrás: Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-08

A menopauza utáni korban levő nők szexuális életét szerény mértékben ugyan, de javította a nagy mennyiségű férfi nemi hormont tartalmazó tesztoszteron tapasz. 


Rendezvénynaptár
A tanulmányban résztvevő nők a tapasz használata előtt átlagosan havi 2,5 kielégítő szexuális eseményről számoltak be. A legnagyobb dózist kapó önkéntesek havonta ezenfelül 2,1 eseményről számoltak be, ami jelentős különbség a placebo csoporthoz képest, akik átlagosan kevesebb, mint havi 1 többlet eseményt jelentettek.

Azoknak a nőknek, akik vissza akarják fordítani az idő kerekét, számolniuk kell azzal, hogy a szőrnövekedésük megerősödhet a kezeléstől. "A legtöbbjükben csak enyhe szőrnövekedés fokozódás volt tapasztalható" - mondta dr. Susan Davis, a kísérlet vezetője. "Valószínűleg nem is zavarta őket annyira, mert ha zavarta volna, akkor visszautasították volna a kezelést" - tette hozzá.

A két éves követés során a hormonnal kezelt 534 nő közül négynél emlőrákot diagnosztizáltak, a kontroll csoport 277 tagja közül egyiküknél sem történt megbetegedés. Dr. Davis szerint az emlőrákos esetek nagy valószínűséggel nem hozhatók kapcsolatba a kezeléssel. A 4 beteg közül kettőnél a daganat már egyértelműen a vizsgálat megkezdése előtt elkezdett növekedni és a tapasszal végzett korábbi vizsgálatok sem fedtek fel kapcsolatot a hormonkezelés és az emlőrák kialakulása között.

Az Indiana Egyetem munkatársa, dr. Julia Heiman kommentárja szerint az eredmények alátámasztják azt a korábbi megfigyelést, miszerint a tesztoszteronnak pozitív hatása van a szexuális életre. "Ugyanakkor a tények mindaddig óvatosságra intenek minket a tesztoszteron használatával kapcsolatban, amíg többet meg nem tudunk a hormon emlőrákkal való lehetséges kapcsolatáról" - írta dr. Heiman. Minden nő a menopauza utáni szexuális késztetés csökkenésről számolt be, aminek vagy természetes oka volt, vagy sebészi beavatkozás idézte elő. Dr. Davis szerint a nők úgy gondolkoznak, hogy: "Még túl fiatal vagyok ehhez", "Sok év áll még előttem a kapcsolatomban", "Ez fontos nekem".  A potencianövelő kék pirulákat és más hasonló hatású gyógyszereket használó férfiak havonta egy kielégítő eseménnyel kapnak többet szerinte, a nők a tesztoszteronnal kettőt.

Medipress 
 
[ 3325 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x