Fergeteges siker - hatalmas adomány!
Címlap / Kütyü és tudomány / Fergeteges siker - hatalmas adomány!

Fergeteges siker - hatalmas adomány!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A gyógyvarázs pályázat eredményhirdetését követően hat kórház és egy mentőállomás örülhetett a fantasztikus támogatásnak. Életeket menthetnek meg ismét segítséggel! 

Tegnap hirdette ki a K&H gyógyvarázs pályázatának idei nyerteseit. A jubileumi évben 87 pályázat érkezett. A döntést követően idén a gyógyvarázs gyermek-egészségügyi program 6 kórházi osztálynak és 1 mentőállomásnak adományoz eszközöket összesen 25 millió forint értékben. A jubileumi év ajándékaként a K&H megduplázza az eszköztámogatás értékét, hiszen a Biztosító 1 évre szóló műszerbiztosítást köt minden elnyert műszerre, összesen szintén 25 millió forint értékben. A Csoport ezzel is azt bizonyítja, hogy dinamikus működése során úgy hozza meg döntéseit, hogy közben a jelen és a jövő társadalma számára felelősségteljesen biztosítja a teljes élet megvalósítását. Társadalmi felelősségvállalási politikájában kiemelt figyelmet fordít arra, -  legyen szó a környezetvédelemről, a sportról, a vonzó munkahely kialakításáról vagy jelen esetben a gyermek-egészségügyről - hogy a jelen és a jövő társadalmának tagjai teljes életet élhessenek.


A program indulása óta nagy érdeklődésre tart számot, amit a beérkezett anyagok száma igazol, mivel a zsűri 2004-ben 65, 2005-ben 80, 2006-ban 101, 2007-ben 86 pályázatot értékelt. Idén összesen 87 – 21 budapesti és 66 vidéki – gyermek-egészségügyi intézmény közül választotta ki a zsűri a nyertes pályázókat, és 7 intézmény között osztotta el a támogatásra szánt 25 millió forintot, amely így az ország 6 megyéjében segíti az orvosok és az ápoló személyzet munkáját.
 

A 2008-as év nyertesei:
  • Semmelweis Egyetem, II.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Koraszülött Intenzív Osztály, Budapest
  • Erzsébet Kórház - Rendelőintézete, Hódmezővásárhely           
  • Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórháza SZTE ÁOK Oktató Kórháza, Kecskemét
  • Mohács Város Kórháza, Mohács
  • Pest Megyei Tüdőgyógyintézet Csecsemő- és Gyermekpulmonológiai Osztály, Törökbálint    
  • Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Nonprofit Zrt., Veszprém
  • OMSZ Izsófalvai Mentőállomás, Izsófalva 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 887 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x