Te kire bíznád az életed? - Életmentő apróság, ami Neked...
Címlap / Kütyü és tudomány / Te kire bíznád az életed? - Életmentő apróság, ami Neked csak 1 perc!

Te kire bíznád az életed? - Életmentő apróság, ami Neked csak 1 perc!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-01-29

Ha bajba kerülsz, Te kit értesíttetnél a mentősökkel, tűzoltókkal? Ha nem vagy eszméletednél, hogyan kérhetnéd őket meg erre. Mit szeretnél ki legyen leghamarabb melletted és ki az, aki elsőként és legjobban tudja milyen kérdésben, milyen problémákban milyen beavatkozást végezhetnek rajtad, és hogyan tudnak neked a legjobban segíteni? 

 

Rendezvénynaptár
Tanulságos körlevélnek indult, ma már szerencsére egyre többen tudják! A mentősök, tűzoltók stb. arra jöttek rá, hogy baleseteknél és más szerencsétlenségeknél, a szerencsétlenül járt személyeknél fellelhető a mobil telefon. A mentőakciónál azonban ők nem tudják, hogy a számtalan név közül kit értesítsenek hozzátartozóként a balesetről.
 
Ezért olyan ajánlást tettek, hogy mindenki tegye be a mobiljába a szükség esetén értesítendő személy(-ek) nevét és számát. Ilyen esetekre jött létre az ICE (In Case of Emergency) nemzetközi pszeudonim. E név alatt bejegyezhetnénk azoknak a személyeknek a nevét és telefonszámát, akiket az ilyen esetekben értesíthetnek a mentők, tűzoltók, ill. a rendőrség. Amennyiben több személyt kívánnánk megadni, akkor ICE1, ICE2, ICE3 stb. pszeudonim alatt lehetne őket feltüntetni. Ez a megoldás egyszerű, nem kerül semmibe és hatékony lehet.

 
 
[ 778 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x