Csábító csokoládé - férfifalók játékszere
Címlap / Kütyü és tudomány / Csábító csokoládé - férfifalók játékszere

Csábító csokoládé - férfifalók játékszere

Forrás: Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

Egy szenvedélyes aucklandi csokoládékészítő egy olyan új termékkel állt elő Valentin-nap alkalmából, mely garantáltan felébreszti a férfiak szunnyadó férfiasságát. 

 

Dr. Hanna Frederick megalkotta a Tomcat Alley-t, a csokoládékollekció úttörő tagját, mely valódi afrodiziákumként szolgál. Mielőtt a csokoládégyártás területén lehorgonyzott, élelmiszertudósként tevékenykedett. Legújabb terméke egy Tongkat Ali nevű gyógynövényt tartalmaz.

"A Tongkat Alit Dél-kelet Ázsiában már évszázadok óta használják a férfiak a nemi vágy és a szexuális teljesítmény fokozására." A tudós szerint a gyógynövény három nap alatt éri el az optimális hatását, így aztán tökéletes megoldást nyújt egy hosszú hétvégére. "Mindenhol kerestük a megfelelő gyógynövényt, a megfelelő receptet és ízt. Nem tudunk róla, hogy bárki alkotott volna már hasonlót." - mondta Frederick.

Az "aktív" összetevőn kívül a termék csak tiszta, belga, mogyoró ízű gianduia csokoládét tartalmaz. "Ha épp azon gondolkodik, miként adja egy férfi tudtára, hogy vágyik rá, egyszerű dolga van. Mondja el ezzel a csokoládéval."

Dr Frederick figyelmeztet arra, hogy bár ettől az édességtől a férfiak új erőre kapnak, nem szabad azt az erekciós zavarokat kezelő gyógyszer, a Viagra helyettesítő termékeként felfogni. "Ez csak egy kis szenvedélyes móka, egy provokatív ajándék Valentin-napra." - mondta.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Dr. Frederick innovatív ízzel kísérletezett. Tavaly a sörízű csokoládéval és a szarvasbőr csokoládéval került a gasztronómiai lapok címoldalára.

Medipress

 
 
[ 1766 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x