Dühöngenél, felvállalnád önmagad? - Korunk drámajátéka...
Címlap / Kütyü és tudomány / Dühöngenél, felvállalnád önmagad? - Korunk drámajátéka

Dühöngenél, felvállalnád önmagad? - Korunk drámajátéka

Forrás: Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Ez egy ódivatú művészeti ágazat, de a burleszk a modern nő számára is lehetőséget biztosít arra, hogy felszínre hozzák csábító énjüket. 

 

Erin Basta, a Hootchy Kootchy Girls profi burleszk-csapat koreográfus-igazgatója tanfolyamokat tart azoknak, akik szeretnék kipróbálni a táncot. „Minden korosztály megpróbálhatja, akár rendelkezik táncos múlttal, akár nem. Kicsit móka, egy kicsit pedig önbizalom-tréning.

A tanfolyamsorozat hat hétig tart majd, melyet egy fellépés zár majd le. Ezzel egyben meg is ünneplik a csapat fennállásának három éves születésnapját. Ms Basta állítása szerint a résztvevőknek nem kell izgulniuk a burleszk vetkőzős része miatt. Ő az amerikai változatát oktatja, mely sokkal inkább a játékos incselkedésről szól, semmint a meztelenkedésről. „A lényeg a boa, a kesztyű és a kalap.”

A résztvevő hölgyek kényelmes ruhát viselhetnek a bemelegítéshez, az óra hátralevő részében pedig valamilyen kihívó ruhadarabot. A magas sarkú cipő is igen előnyös lehet, kivéve, ha acéllal erősítették meg, mivel az tönkreteheti a Grey Lynn közösségi ház padlóját.

Ms Basta, aki főállású nővérként is dolgozik, elmondta, hogy a profi showműsorok folyamata alapján építi fel az órakat is. „Jó érzés, hogy az emberek meg akarják tanulni, és senki sem kényszeríti arra őket, hogy táncosnő váljék belőlük, vagy egy bizonyos módon nézzenek ki.” Szerinte mindenkiben megvan a képesség, hogy művelje ezt a műfajt.

Tavaly már rendeztek próba-tanfolyamokat, hogy felmérjék az igényeket, és pozitív visszajelzéseket kaptak. Rebekah Dickens tavaly két tanfolyamon vett részt, most kezdte a harmadikat. „Nagyon élveztem az órákat. Megnyugtat, kedves lányok közt lehetek, és testgyakorlásnak sem utolsó.”

Ms Basta elmondta, hogy mindenféle korú és testalkatú hölgy jelentkezett hozzájuk. „Olyan jó móka. Jót tesz az önbizalomnak és annak, hogy vonzónak érezzük magunkat a bőrünkben. Ehhez nem fontos csontsoványnak lenni.”

Medipress


 
 
[ 1048 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x