Fogyasztó és zsírégető: az ajakbalzsamod!
Címlap / Kütyü és tudomány / Fogyasztó és zsírégető: az ajakbalzsamod!

Fogyasztó és zsírégető: az ajakbalzsamod!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Egy Los Angeles-i cég olyan új ajakírt dobott piacra, amely fokozza az energiatermelést, elnyomja az éhségérzetet és zsírt éget. A balzsam ötlete Dr. Allan Kurtz fejéből pattant ki: az orvos megoldást keresett betegei számára, akik állandóan felesleges kilóikkal és lanyhaságukkal küszködtek. 

Az Égető Balzsam néven forgalomba került termék három természetes alapanyagú étvágycsökkentő összetevőt tartalmaz: hoodia kivonatot, krómium picolinate-ot és természetes koffeint, amely a szellemi aktivitást is fokozza.

A hozzáadott természetes zöld tea kivonat az energiát növeli és gyorsítja az anyagcserét. Az 5.99 dollárért (körülbelül 1192 Ft) megvehető balzsamot gyártó Pacific Shore Holdings szerint a készítmény a vegyi anyagoktól és cukortól hemzsegő energiaitalok egészséges alternatívája, amely azon kívül, hogy segít a fogyásban és az energiatermelés fokozásában, hidratálja az ajkakat és megvédi azokat a kiszáradástól. Elősegíti a szénhidrát- és zsírfeldolgozást, így igazi segítség a fogyókúrázóknak, a testépítőknek és a sportolóknak, adta hírül a Marie Claire angol kiadása.

Medipress

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1411 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x