Te megválasztanád előre gyermeked nemét? Új maláj szolgáltatás...
Címlap / Kütyü és tudomány / Te megválasztanád előre gyermeked nemét? Új maláj szolgáltatás

Te megválasztanád előre gyermeked nemét? Új maláj szolgáltatás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Maláj cégek teljesen nyíltan kínálnak a gyermekvállalás előtt álló pároknak olyan módszereket, melyekkel kiválasztható a születendő gyermek neme, és azt állítják, ezek az eljárások teljesen "természetesek". 

A "Választható Gyermek" nevű cég például egy fogamzási táblázatot készít a szülőktől szerzett adatok alapján, mint pl. a vércsoport, a születési dátum, és egyéb személyes információk.

Jennifer Chin, a cég értékesítési igazgatója elmondta, hogy a gyermek nemének megválasztása iránti igény ugrásszerűen megnövekedett az évek során, a cégnek havonta több mint 30 ügyfele akad. "A nemtáblázat megmutatja a fogamzás szempontjából legkedvezőbb napokat.” – idézte a hölgyet a New Straits Times Online. „Azoknak, akik 2-3 fiú vagy lány mellé szeretnének egy ellenkező nemű testvért, ez egy jó lehetőség arra, hogy teljesüljön a vágyuk.”

Bizonyos vallási csoportok és lelki vezetők azonban ellenvetésüket fogalmazták meg az eljárással kapcsolatban, mivel szerintük ez beavatkozás Isten akaratába.

A Hindu Sangam elnöke, Datuk A. Vaithilingam a következőket mondta: "Akár mesterséges, akár természetes módszerről van szó, a korai beazonosítás és megszakítás természet- és életellenes. A nem megválasztása felesleges bonyodalmakhoz vezethet, mint például a nemek arányának felborulása.”
Harcharan Singh, a Maláj Buddhista, Keresztény, Hindu és Szikh Tanács alelnöke elmondta: „Istené a teremtés joga, ez a gyakorlat a természet rendje ellen vét.”
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 958 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x