Kisasszony, van elég tesztoszteron a pucájában?
Címlap / Kütyü és tudomány / Kisasszony, van elég tesztoszteron a pucájában?

Kisasszony, van elég tesztoszteron a pucájában?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-25

Egy amerikai kutatás szerint a magasabb tesztoszteronszinttel élő nők nagyobb eséllyel választanak valamilyen nagyobb felelősséggel járó üzleti állást. 

 

"Általában a nők kevésbé hajlamosak súlyos üzleti döntésekkel járó hivatást választani - nyilatkozta Paolo Sapienza, a Kellogg Üzleti Iskola segédprofesszora - A felmérések szerint a női egyetemisták 36 százaléka választ magas üzleti kockázattal járó hivatásokat (banki és befektetési munkákat), míg a férfiak 57 százaléka. Eredményeink szerint ennek oka a szervezet tesztoszteronszintjével van összefüggésben."

A kutatás során Sapienza professzor és kollegái 500 egyetemista nyálmintáját vizsgálták meg. Az eredmények szerint a magasabb tesztoszteronszint nők esetében hozzájárulhat a pályaválasztáshoz, férfiak esetében azonban nincs összefüggés.

"Ez az első alkalom, hogy bizonyítani tudtuk, hogy a pályaválasztásnak és az üzleti kockázatvállalásnak biológiai okai is lehetnek" - nyilatkozta Dario Mastripieri, a Chicago Egyetem emberi fejlődéstani professzora.

Medipress


 
 
[ 946 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x