Több mint 576 millió forintot ér a legdrágább iPhone
Címlap / Kütyü és tudomány / Több mint 576 millió forintot ér a legdrágább iPhone

Több mint 576 millió forintot ér a legdrágább iPhone

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-12-12

A világ legdrágább iPhone készüléke 576,4 millió forintnak megfelelő összeget ér, elkészítéséhez pedig 271 gramm aranyat használtak fel. 

 

A 3GS Supreme sorozat darabja 22 karátos arannyal van befuttatva, az előlapot pedig 136 makulátlan gyémánt díszíti, ezek értéke 68 karátot tesz ki. A telefon navigáló gombja maga is gyémánt, a különleges darab több mint hétkarátos. A készülék hátoldalán látható Apple logót további 53 drágakő formázza - festette le az egyedülálló okostelefont a The Daily Telegraph című brit lap.


A gyémánttelefonnak bizony gazdája is lesz, Stuart Hughes tervező egy nevének elhallgatását kérő ausztrál üzletember megrendelésére készítette az egyedülálló díszítést.

"Az iPhone a legtöbb trükköt felvonultató telefon a piacon. Mit is tehettünk volna, hogy még különlegesebb legyen? A legszebb drágakövekkel és fémekkel díszítettük fel" - mondta Hughes, aki hosszú hónapokon át dolgozott a készüléken. Mint mondta, a navigációs gomb jelentette a legnehezebb feladatot.

A készülékhez gránitból faragott tartó jár.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
 
 
[ 3925 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x