A naposabb államok boldogabbak
Címlap / Kütyü és tudomány / A naposabb államok boldogabbak

A naposabb államok boldogabbak

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-06

A legtöbb szabadban végezhető tevékenységet kínáló és legnaposabb amerikai államok a legboldogabbak - derült ki a szövetségi Betegségmegelőzési Központ (CDC) friss tanulmányából. 

 

A felmérés szerint a jelzett államok, köztük a déli Louisiana és Florida, valamit a csendes-óceáni Hawaii lakossága általánosságban jobban érzi magát, pozitívabb életszemléletű, mint azok, akik más államokban élnek.

A CDC négyéves vizsgálata során 1,3 millió embert kérdeztek arról, mennyire tartja boldognak magát. A megkérdezettek a legkülönbözőbb szempontok - például a közterületek nagysága, a munkába járás átlagos ideje, valamint a helyi adózási szabályok - alapján értékelték életük minőségét.


A felmérés rávilágított, hogy azokon a helyeken, ahol a legboldogabb emberek élnek, többnyire kedvezőbb az éghajlat, jobb a levegő minősége, színvonalasabbak az iskolák, de a bűnözési arány is magasabb.

A kutatók megállapították: a kiterjedt felmérés igazolta, hogy a magasabb életminőséget nyújtó helyeken az emberek boldogabbak, mint máshol.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
 
 
[ 1134 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x