Két pénisze van
Címlap / Kütyü és tudomány / Két pénisze van

Két pénisze van

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-28

Új óriásgyík fajt találtak a kutatók. A komodói varánusz közeli rokonának van egy szokatlan sajátossága: két pénisze van.  

 

Az élénk színű, mégis rejtőzködő életmódot folytató gyík hossza akkora, mint egy felnőtt ember magassága. Kétméteresre is megnő. Félelmetes rokonával, a komodói varánusszal ellentétben nem húsevő és nem dögevő, inkább gyümölcsöket eszik.

A brit tudományos társulat, a Royal Society által közölt tanulmány szerint a gyík a Fülöp-szigetekhez tartozó Luzon sziget északi részén, egy folyóvölgyben él. A Varanus bitatawa nevet kapta.


Egyelőre rejtély, hogyan marad fenn, miközben az erdőirtások miatt drámaian csökkent lakókörnyezete és a helyi lakosság vadászik rá a húsáért. Veszélyeztetett faj.

Talán úgy halt volna ki, hogy a tudomány soha nem szerez róla tudomást, ha egy nagy him példányt nem mentenek meg élve egy vadásztól.

Legfeltűnőbb sajátossága nemi szerveinek szokatlan felépítése. A hímeknek két péniszük van, amelyeket felváltva használnak. A péniszeiken horgok is vannak, hogy stabilan bent maradjanak a nőstényben közösülés közben.

 
 
[ 4993 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x