Ismeretlen indián törzs - fotók
Címlap / Kütyü és tudomány / Ismeretlen indián törzs - fotók

Ismeretlen indián törzs - fotók

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-30

Őslakos indiánok Brazíliában, közel a perui határhoz - valószínűleg még nem volt kapcsolatuk a külvilággal. A képeket egy brazil hatóság, a FUNAI munkatársai készítették, az ő feladatuk az őslakos indián népcsoportok ügyeinek intézése. Egyúttal megfigyelik az elszigetelten az őserdőben élő népcsoportokat is. 

 

A felvételen egy indián közösség tagjai láthatók, a kosarakban frissen begyűjtött manióka és papaya. A térségben a panoan nyelvet beszélő indián törzsek élnek, ők a testüket egy magokból nyert festékanyaggal kenik pirosra.


Egy másik képen egy fiú egy kést tart a kezében – bizonyítékul arra, hogy a törzs másokkal is kapcsolatban áll. A kés valószínűleg a többi panoannal folytatott kereskedelemből származik, vélik a szakértők.


A kereskedelemi kapcsolatok évszázadok óta fennállnak az egyes törzsek között, ugyanakkor a "Survival International" nevű szervezet munkatársa, Fiona Watson szerint nem valószínű, hogy ez a törzs a természeti népeken kívül más emberekkel kapcsolatba lépett volna. Ez ugyanis igen nagy veszélyt jelent rájuk nézve: olyan betegségekkel fertőződhetnek meg, amelyekkel szemben a szervezetük védtelen.


A Survival International arra figyelmeztet, hogy ezt a törzset fenyegetheti az illegális fakitermelés. A brazil hatóságok attól tartanak, hogy a favágók Peruból a határon át Brazíliába űznek izolált népcsoportokat, és akkor háborúság alakul ki a menekülők és a már ott élő természeti népek között.
 

 
 
[ 5430 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x