Nejuralomban kevesebb a szex
Címlap / Kütyü és tudomány / Nejuralomban kevesebb a szex

Nejuralomban kevesebb a szex

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-07-12

Azokban a házasságokban, amelyekben a feleség hordja a nadrágot - vagy legalábbis jobban részt enged neki férje a családi döntéshozatalban -, kevesebb szexben van része a nejnek. 

 

Erre a felfedezésre a John Hopkins amerikai egyetem tudósai jutottak házas asszonyok családi autonómiáját és nemi életét firtatva. Michelle Hindin, a felmérésből született tanulmány fő szerzője szerint nagyon hasonló helyzet mutatkozott mind a hat országban, amelyekből "mintát" vettek.

"Minél több önálló döntést hozhat egy feleség, annál ritkábban szeretkezik" - idézte a The Daily Telegraph című brit lap Hindint.

A felmérés egyebek közt megkérdezte a pároktól, hogy kié a végső szó nagy családi kiadások, mindennapi kiadások és családtagok, barátok meglátogatásában. A kutatók figyelemmel voltak a párok életkorára, vagyoni helyzetére, házasságuk hosszára is.

Carie Muntifering, a tanulmány társszerzője szerint egy feleség otthoni döntéshozatali pozíciója és szexuális aktivitása közötti összefüggés alapvető fontosságú a nők szexuális jogainak védelméhez, továbbá annak segítéséhez, hogy nemi életük biztonságos és örömteli legyen.
 
 
[ 1429 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x