Csendes szélgenerátor
Címlap / Kütyü és tudomány / Csendes szélgenerátor

Csendes szélgenerátor

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-25

Az ausztrál RESA (Renewable Energy Solutions Australia Holdings Ltd) cég állítása szerint megalkották a világ egyik legcsendesebb és leghatékonyabb szélturbináját. A hatásosan Eco Whispernek (Ökosuttogás) nevezett szélgenerátor 30 további kisebb turbinát működtet.  

 

Ezeket olyan különleges gyűrűkkel láttak el, amelyek szinte mindenféle időjárási körülmények között csendben tartják őket. Egy kúp alakú keret lehetővé teszi a szárnyaknak, hogy automatikusan forogjanak a szél irányába anélkül, hogy szükség lenne egy súlyos kormányszerkezetre.


Ezek a szárnyak nem csupán csendesek, hanem hatékonyak is. A RESA szerint a turbinák 30%-kal képesek növelni teljesítményüket átlagos szélsebesség esetén, és akkor is forgásban tudnak maradni, ha a légmozgás egészen lelassul.

A RESA kereskedelmi, ipari központoknak, repülőtereknek, kikötőknek, bányaipari létesítményeknek ajánlja az Eco Whispert, de a szélgenerátor a gyártók szerint hasznos lehet iskoláknak, egyetemeknek, valamint elektromos hálózatba be nem kapcsolt falvak számára is.


 
 
[ 2244 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x