Hello Kitty burka
Címlap / Őrület / Hello Kitty burka

Hello Kitty burka

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

Na, ez aztán a multikulti! A globalizáció meghozta a kultúrák elképesztő kölcsönhatását: a konzervatív muszlim női ruci és a fogyasztói társadalom tündi-bündi jelképének összeolvadását. 

 

A Hello Kittyt nem igazán kell bemutatni olvasóinknak, burkát viszont szerencsére valószínűleg kevesen viseltek még. Ez a mindent takaró női öltözék a muszlim világban is csak a legkonzervatívabb helyeken, például Afganisztán törzsi területein dívik. Nemrég még azt ünnepelte a világ, hogy sok afgán nő kezdi lecserélni a burkát az ott frivolnak számító csadorra.


A Hello Kitty burkát egy portugál divattervező, Maria Gambina készítette. Mint írja, azért, mert a leghíresebb portugál divattervezők Hello Kitty 35. születésnapja alkalmából összefogtak, hogy egy igazán ütős, egyedi kollekciót készítsenek. Mit mondjunk, a Hello Kitty burka tényleg egyedi!

Akinek tetszik és ebben szeretne flangálni a Nagykörúton, meg is rendelheti az eBay-en. Kikiáltási ár 300 euro, plusz 25 euro postázási költség. A szandál nincs benne az árban.

 
 
[ 7174 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x