Kérj segítséget a leszokáshoz a neten!
hirdetés
Címlap / Otthon / Kérj segítséget a leszokáshoz a neten!

Gelsei Bernadett

Kérj segítséget a leszokáshoz a neten!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-18

Ma már nálunk is elérhető az online addiktológiai tanácsadás, amely segítséget nyújthat az alkoholról, drogról, cigarettáról, evéskényszerről való leszokásban. Kényelmes, névtelen és diszkrét önsegítő program azoknak, akik saját erejükből szeretnének leszokni. 


Rendezvénynaptár
Az új BTK módosítására, a rejtőzködök számára nagyon jó lehetőséget tud adni, az online internetes addiktológiai segítségnyújtás legyen az ingyenes, mint a www.kannabiszpont.hu vagy fizetős, mint a www.etanacsadas.hu oldal.

Az internetes tanácsadás Amerikából és Ausztráliából indult ki, az alapját a távoktatás adta. A távolságot, a fogyatékkal élők életét hivatott megkönnyíteni, kényelmesebbé tenni. Ebből fejlődött ki a segítségnyújtásnak az internetes formája, mely lehetővé teszi, hogy bármilyen élethelyzeti krízisre, problémára szakembertől kapjunk online segítséget - akár névtelenül is.


Amikor szenvedélybetegségekről és leszokásról beszélünk, kevés szó esik azokról, akik saját erejükből szoknak le káros szenvedélyükről. Pedig nagyon sokan vannak, akik az önsegítés módszerét használják a függőségeik kezelésére. Az internetes addiktológiai szolgáltatások alapja is az önsegítés. Általában vagy egy honlapba beágyazott önsegítő program ad pár hétig útmutatást a leszokni vágyóknak, vagy szakember segítségét lehet igénybe venni, aki szintén önsegítő e-bookkal ad támogatást az online konzultációk közötti időszakokhoz. Ha valaki a problémás viselkedését saját maga szeretné megoldani, a hatékonyságát és sikerességét úgy tudja növelni, hogy igénybe vesz külső segítséget. Az online addiktológiai konzultációnak az az előnye, hogy akár email-en, chaten, webtelefonon kaphatunk segítséget, anonimitásunk megtartásával vagy kellő diszkrécióval. További előnyei még, hogy
  • otthon, biztonságos környezetben veheted igénybe,
  • időt spórolsz az utazás elkerülése miatt
  • gyorsan elérhető, privát, biztonságos és diszkrét
  • kevésbé stigmatizál
  • a te saját ritmusodban veheted igénybe, a kontrollált változást teszi lehetővé számodra
  • mindenki számára elérhető, földrajzi helytől függetlenül (fogyatékkal élőknek, visszahúzódó személyiségeknek, magas státuszú embereknek stb).

Alkohol és marihuána – függő vagy-e?
Ha nem vagy benne biztos, hogy az alkohollal vagy  a fűvel kapcsolatos viselkedésed, használatod problémás-e, töltsd ki az alábbi anonim kérdőíveket.

Te és a marihuána: 12 egyszerű kérdés Kattints ide a kérdőívért >>

Te és az alkohol: 12 egyszerű kérdés Kattints ide a kérdőívért >>

A kérdőívek névtelenek, nem alkalmasak arra, hogy a személyeddel összefüggésbe hozhatóak legyenek, csupán a segítségnyújtást és felmérést szolgálják!

NYITOTT VAGY A VÁLTOZÁSRA ÉS AZ ÚJ INNOVATÍV MÓDSZEREKRE?
Ha igen a válaszod, és van olyan problémás viselkedésed (pl. alkohol-, drog-, gyógyszer-, cigaretta-, szénhidrát-függőség) vagy problémásnak ítélt helyzeted (pl. párkapcsolat, szerelmi háromszög) amelyen szeretnél változtatni, akkor itt a nagy lehetőség.Mit kell ezért tenned?

Elkészítettem egy önsegítő munkafüzetet, amit 6 hétig kell használnod és kitöltened. Segítségként igénybe veheted az online szolgáltatásomat előre egyeztetett időpontban, azaz
  • 2 email váltást
  • 30 perces chat lehetőséget
  • 30 perces webkamerás telefonos konzultációt
  • 1,5 órás kiscsoportos személyes konzultációt Budapesten a Nyugatinál a 6. héten, illetve vidékieknek kis csoportos webkonferenciát.

Mennyibe fog kerülni?
Mivel kölcsönösen segítünk egymásnak, de mindkettőnk részéről komoly munkáról van szó, jelképes 5.000 Ft-ot kell fizetni a 6 hétre.

Hogyan kell jelentkezni?
A különleges egyszeri alkalom miatt az első 10 jelentkezőt tudom bevenni a programba, mert ennyi emberre tudok biztonsággal és kellő idővel odafigyelni. Nem kell mást tenned, csak küldj egy e-mailt az info@etanacsadas.hu –ra, és írd le röviden a problémád, amit szeretnél megoldani. Arról, hogy bekerültél e az első 10-be, vagy a részletekről, válasz e-mailben foglak tájékoztatni. Ha bármilyen egyéb kérdésed van, akkor is nyugodtan írj és válaszolok vagy látogass el az oldalamra, a www.etanacsadas.hu –ra - ott is tudsz tájékozódni.


Gelsei Bernadett
addiktológiai konzultáns

Képek:
graur codrin / FreeDigitalPhotos.net
Nutdanai Apikhomboonwaroot / FreeDigitalPhotos.net 
 
[ 5227 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x