Kapcsolj időben, ha drogozik a gyerek!
Címlap / Otthon / Kapcsolj időben, ha drogozik a gyerek!

Gelsei Bernadett

Kapcsolj időben, ha drogozik a gyerek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Szülőként már sok mindent tudsz a tiltásról és hatásairól. Arról, hogy ugyan sokszor egyedüli megoldásnak tűnik, mégis egyenes út a bizalomvesztéshez, hazudozáshoz, a kommunikáció ellehetetlenüléséhez. Ha alternatívát keresel, úgy érzed, tizenéves gyermeked droghasználata, alkoholizmusa, devianciája végtelen labirintus a számodra, amiből képtelenség kitalálni, olvass tovább! 

Biztosan többször feltetted már magadnak a kérdést: mit tegyek? Először is: ne kínozd magad. Lehet, hogy a drogproblémák okai visszanyúlnak a gyerekkorba, de ezen nem tudsz azzal segíteni, hogy végeláthatatlanul vélt vagy valós múltbéli hibáidon rágódsz. Nem szabad elfelejtened azt sem, hogy a drogfogyasztás bizonyos határig kamaszkori „útkeresésként”, élmény-gyűjtésként is felfogható, és nem feltétlenül vezet automatikusan lakatlan házak drogtanyáira, a rendőrségre és a pszichiátriára.

A Megálló Csoport Alapítványnál terápiás formáinkon keresztül képesek vagyunk olyan élményekhez juttatni a fiatalokat, melyeket szerhasználatuk során keresnek. Alapvető küldetésünk a közösség támogató erejének felhasználása az egyén bármilyen pozitív változásra irányuló törekvésének erősítésében.


Elsődleges feladatunknak tekintjük a veszélyeztetett fiatalok, fiatal felnőttek és hozzátartozóik számára terápiás, speciális oktatási és közösségi szolgáltatások szervezését, működtetését. Szolgáltatásainak igénybevétele önkéntes. Úgy látjuk azonban, hogy a program célcsoportjának életkori sajátosságai és a szerhasználat következményei miatt szüksége van a külső motivációra (pl.: iskola, szülő) ráhatására is.

Komplex programunkban nem csak „problémás” gyermekedre, hanem Rád is gondoltunk! Hozzátartozói csoportunkon tapasztalatot cserélhetsz azokkal a szülőkkel, akik hasonló problémákkal küzdenek vagy küzdöttek. Megoldási stratégiáikból erőt és ötleteket meríthetsz, a változást pedig életetek minden területére kiterjesztheted.

Oktatási program, terápia, hozzátartozói csoport, közösség a Megállóban. Állj meg, hogy továbbmehess:
stopgroup.hu


Gelsei Bernadett, Hepke Bori

Kép: graur codrin - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6863 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x