Magány és stressz az ünnepek alatt
Címlap / Psziché / Magány és stressz az ünnepek alatt

Magány és stressz az ünnepek alatt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-08

A karácsony árnyoldalai: Magány és stressz az ünnepek alatt. Sokaknak a karácsony és a szilveszter az év legszomorúbb időszaka, mert sajnos egyedül maradtak, nincsen kivel ünnepelniük.  

A magányos emberek között ilyenkor sokan öngyilkosságot követnek el, mert nem bírják elviselni, hogy magukra maradtak. Vannak azonban olyanok is, akik bár családjuk körében ünnepelnek, mégsem tudnak felhőtlenül pihenni, ellazulni, mert az ünnepet stresszként élik meg, esetleg társas magány jut nekik osztályrészül. Nem is gondolnánk, hogy míg legtöbbünk áhítattal állja körbe családjával a karácsonyfát, énekli a Mennyből az angyalt, majd önfeledten durrogtatja a pezsgősüveget szilveszterkor, vannak olyanok is, akik az ünnep árnyoldalát tapasztalják meg ezekben a percekben.

Sokan vannak, akik egyedül kénytelenek eltölteni az ünnepet, akiknek már nincsen senkijük, akik egyedül maradtak, akiknek szerettei tőlük távol élnek. Ezek a magányos emberek nem feltétlenül nyugdíjasok. Vannak szinglik is, akik társat nem találván, egyedül fogyasztják el az ünnepi menüt, már ha megfőzik maguknak, és nem tekintik a karácsonyt is egy olyan hétköznapnak, mint bármelyik másik. Vagy esetleg nem menekülnek a munkába még ezen a napon is.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 7475 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x