Drága sziveim... - Hofi Géza horoszkópja
Címlap / Psziché / Drága sziveim... - Hofi Géza horoszkópja

Drága sziveim... - Hofi Géza horoszkópja

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-09

70 évvel ezelőtt született a csodálatos nevettető, Hofi Géza. Asztrológusunk és grafológusunk születési képlete és aláírása alapján vizsgálja a művész karizmatikus személyiségének titkait.  

 

70 évvel ezelőtt született a csodálatos nevettető, Hofi Géza. Asztrológusunk és grafológusunk születési képlete és aláírása alapján vizsgálja a művész karizmatikus személyiségének titkait.

Hofi Géza aláírása a grafológus szemével
A stílusosság minden jegyét magában hordozza az aláírás. A kritikus jellem helyett, amit várna az ember, inkább a teljes empátia és beleérző képesség, már-már ezoterikus „hatodik érzék” amire az aláírás következtetni enged.


Erre az érzékre szüksége is lehetett élete során, mivel mindig meg kellett jósolja azokat a dolgokat, amik az országgal történni fognak, de úgy, hogy ezzel ne kerüljön összeütközésbe az érvényes és törvényes renddel. Sajátos, belső értékrenddel, kimagasló erkölcsiséggel bírt s ezt képviselte minden erejével. A Z betű áthúzása nem csupán a híres szókimondásáról árulkodik, de – mivel az alsó zónában, az ösztönök területén foglal helyet – arról is, hogy belső félelmei folyamatos és mély önkritikájából adódtak. Amennyire kritikus volt a világgal, legalább annyira kritikus volt saját magával szemben is. A szűk, egyáltalán nem hivalkodó kezdő H betű szerény és óvatos embert takar. A szó közepén lévő F betű áthúzásából arra következtethetünk, hogy önértékelése reális, pontosan tisztában van belső értékeivel, melyeket meg is mozgat. A Hofi szó I betűjén egy az idealistákra és a filozófusokra jellemző ékezet formálást látunk. Hofi Géza tényleg filozófus volt, és tényleg idealisa, hiszen élete utolsó percéig hitt egy jobb világban, megfogalmazta a fennálló világ minden problémáját. Az O betű képzése arról árulkodik, hogy szerette a jómódot a pénzt, s ennek megteremtése fontos volt számára. Törekvése sikeres is volt, bár a „cucijalista” érában – ahogy ezt ő szokta mondani - ez nem volt könnyen vállalható dolog, leplezni illett, és ez is okozott egy fajta belső konfliktust a számára. Az aláírás zenei lüktetése, nagyszerű ritmus-és formavilága arra utal, hogy önmagával harmóniában álló, belső harmóniára törekvő ember volt, aki vállalta önmagát és minden körülmények között képes volt megtartani identitását, művészetét.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 2601 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x