Új tanácsadók a HarmoNeten
Címlap / Showbiznisz / Új tanácsadók a HarmoNeten

Új tanácsadók a HarmoNeten

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-31

Dr. Veres Pál lánya, Veres Ilona Emma is csatlakozott a HarmoNet elit tanácsadói körébe. Tökéletesen diszkrét profik a HarmoNeten, rekámok nélkül. 

 

Lapunk az online tanácsadói szoltáltatást elsőként indította a magyarországi Interneten. Az évek során kikristályosodott számunkra, hogy a mi olvasóink nem annyira mások kérdésein csámcsogni vágynak, hanem valódi megoldást keresnek problémáikra, és ezt tökéletes anonimitás mellett lehet csak megoldani.

Ezért egy a magyar Interneten sajátos tanácsadói modellt vezettünk be. A tanácsadónak jelentkezni is "felvételivel" lehet a HarmoNeten, egy ajánlásos rendszert követve. A felvételért egy természetgyógyászatban is járatos orvos-pszichológus pránanadi mester felel, aki az összes jellemző területen átfogó tudással rendelkezik, és mentorként segítheti az új tanácsadók munkáját. Így garantált, hogy a tanácsadók egymás tevékenységét is ismerik, illetve olyan professzionális szakmai színvonalat képviselnek, amely  a fizetett, vagy a nagy számokra menő tanácsadói felületeken nem kaphatnak meg.

Tovább a tanácsadók oldalára >>>

A tanácsadók körébe most lépett be Veres Pali bácsi, a híres szexológus leánya, aki maga is nem csak szexológus, hanem a spiritualitás ösvényén halad, és gondozza édesapja szellemi örökségét. Salamon Csilla, a karriertanácsadó pszichológus ajánlásával lépett a tanácsadók közé.

Új pénzügyi-gazdasági tanácsadó  - Horváth Géza - csatlakozott a csapathoz, aki szintén nem csupán a merev anyag világát ismeri nagyszerűen, hanem az egyén spirituális útját és a pénz áramlásának harmóniáját képes összehangolni, tanácsai túlmutatnak a banki befektetéseken, és nem csak a portfólióban személyre szabottak. A tanácsadók közé Gáspár Katalin grafológus ajánlotta.

Új jósnőt, a kristály orákulumot és a magyar kártyát ismerő, a talizmánok készítésében jártas Komáromi Aannát is sikerült megnyernünk a tanácsadók körébe.

A tanácsadók körébe nemsokára csatlakozni fog a hiperaktív gyermekek nevelésében szakértő tanácsadó, a gyermekpszichológus, valamint egy angol nyelvtanár is.

Olvasóink továbbra is bizalommal fordulhatnak a tanácsadókhoz, mivel sem adataikat nem kell megadniuk, sem kérdésük nem jelenik meg semmilyen nyilvános felületen. A tanácsadóval történő kapcsolatfelvétel esetén pedig a tanácsadó csak akkor adja meg saját privát kontaktusfelvételre módot adó adatait, ha a közös tovább haladást célravezetőnek tartja.

A tanácsadás minden esetben teljesen diszkrét, anoním, reklámmentes, és ingyenes.

 


 
 
[ 1086 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x