Spice Girls turné gyerekzsivajban
Címlap / Showbiznisz / Spice Girls turné gyerekzsivajban

Spice Girls turné gyerekzsivajban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

A hajdanán nagy népszerűségnek örvendő Spice Girls újból összeállt, és egy fergeteges turnén örvendeztetik meg a fűszeres zene korábbi rajongóit. Úgy tűnik azonban, ez a hír van, akit kissé felpaprikázott.  

Az ex-Spice Melanie Brown volt férje, Jimmy Gulzar nem fogadta kitörő örömmel a hírt, hogy kislányukat, a kilenc éves Phoenixet magával viszi a turnéra anyja.
Gulzar kerek perec kijelentette, hogy nem hajlandó a látogatási időpontokon változtatni, csak azért, hogy ex neje városról városra hurcolhassa kislányukat.

A Los Angeles-i bíróság azonban megtagadta a férfi azon kérelmét, hogy a kislányt otthon tarthassa a turné ideje alatt.      

Gulzart, akit kissé költséges életvitele miatt Jimmy Goldcardnak is becéztek az újságokban, úgy tűnik, nem bírja lenyelni felesége korábbi vádjait. Mel B válásukkor azt nyilatkozata ugyanis, hogy Viagrával sem volt képes felkelteni a holland táncos szerelmi vágyát, akiről később az is kiderült, homoszexuális kalandok színesítik előéletét.
Gulzar persze válaszképp szintén kitálalt a sajtónak, és azzal vádolta meg Mel B-t, hogy nem törődik gyermekükkel.

Most azonban nem kell aggódnia: az együttes tagjainak öt magánrepülőt béreltek, hogy családjuk is követhesse őket a turnéra, ráadásul Geri Haliwell és Victoria Beckham sem akar távol lenni gyermekeitől, így ők is velük lesznek a turné alatt. A dadákkal egyetemben természetesen…

-kv-

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 830 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x