Kate Mossra licitáltak a legtöbben
Címlap / Showbiznisz / Kate Mossra licitáltak a legtöbben

Kate Mossra licitáltak a legtöbben

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-05

Kate Moss nevét ütötték be leggyakrabban egy közismert online aukciós oldalon. Szó se róla, a szupermodell igen csak jó évet tudhat maga mögött saját tervezésű ruhakollekciójának köszönhetően, és a legutóbb piacra dobott parfüm is sokat lendített meglehetősen megtépázott hírnevén.  

 

A korábban alkohol -és drogproblémái (no, meg zűrös pasija) miatt címlapokra került modell, jelenleg tehát úgy tűnik, az aukciós világ királynőjévé lépett elő.

Hihetetlen, de 30 481 Kate Mosshoz köthető termék lelt gazdára 2007-ben az aukciós oldalon. A legtöbb licitálónak Kate ruhakollekcióira fájt a foga.

Kate, akit anti-modellnek, rossz kislánynak is tituláltak korábban, élete új irány vett? Hírlik, hogy elkezdett foglalkozni a buddhizmussal, és azon dolgozik, hogy jó karmát építsen ki magának. Ezért fontolgatja, hogy jótékonykodni fog, és önkéntes munkákat is el fog vállalni.  Talán ez lehet a titka újra felívelő karrierjének?

Persze nem Kate az egyedüli, aki ekkora siker aratott 2007-ben. Szorosan követi őt a Spice Girls 26 458 licitált termékkel, de Britney Spears közel 20 000 licitált termékkel (köztük egy használt papír zsebkendővel) szintén az élbolyban található.

-kv-

 


 
 
[ 605 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x