Helyreigazítás egy korábbi cikkünk kapcsán
Címlap / Showbiznisz / Helyreigazítás egy korábbi cikkünk kapcsán

Helyreigazítás egy korábbi cikkünk kapcsán

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-09

Cigánynak még a pénze sem kell- nyílt rasszizmus címmel jelent meg 2008. január 23-án egy cikkünk. A cikkel kapcsolatban a bolt tuljadonosának kérésére az alábbi levelet tesszük közzé változatlan formában helyreigazításként. 

 

Tisztelt Harmonet!
 
A 2008. január 23-án közzétett cikkükben több valótlan információt véltünk felfedezni, ezért kérjük a tisztelt szerkesztőséget ezen adatok javítására, hivatkozva a 1959. évi IV. Törvény 79. § (1) bekezdésére.

Nem vagyunk kompetensek megállapítani vásárlóink nemi, faji, nemzetiségi vagy felekezeti hovatartozását. A " Nem szívesen látott vásárlók!" felirat alatt a biztonsági kamera által rögzített szabálysértés vétségét elkövető személyeket (erre az üzletbe történő belépéskor fel is hívjuk a figyelmet) sorakoztattuk fel, faji hovatartozásról nincs információnk és nem került részünkről megállapításra.

Az érintett személyek vétségét videofelvétellel tudjuk bizonyítani, így nem közöltünk ebben az esetben semmi olyan információt amely valótlan lenne.

Az Önök riportere ezzel szemben nem járt el körültekintően a helyszínen, hanem néhány fénykép alapján ítélt, így jelentős kárt okoztak nekünk az amúgy is szerény forgalomban.

Az üzletet hamarosan be fog zárni, így árukészlete ezért nem jelentős, a kamerarendszer az üzlet indításakor készült (ekkor háromszor nagyobb készletet kellett védenünk).
 
Kérjük Önöket, hogy ezen információk alapján tegyék meg helyesbítésüket.
Ellenkező esetben az ügyet jogi útra tereljük.


 Köszönettel: Boltvezetőség
 
Budapest, 2008. január 28.

A cikk itt található >>

 

 


 
 
[ 536 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x