Flörtszerviz a kapcsolatokért!
Címlap / Showbiznisz / Flörtszerviz a kapcsolatokért!

Flörtszerviz a kapcsolatokért!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-19

Nem jön össze semmi? A társkerső oldalakon a viccfalon fityeg a legjobb fotód is? Észre sem veszed, kivel volna jó neked? Ne csüggedj!  

 

Rendezvénynaptár

Egyedülálló szolgáltatást kínál a www.kapcsolatokert.hu weboldal.
Az eddigi vállalkozásokkal ellentétben nem közvetlenül próbál kapcsolatokat „szervezni”, hanem ún.  „flörtszerviz” szolgáltatással segítik a párkapcsolatok létrejöttét. Azaz ügyfeleiket nem összeismertetik egy adatbázisból, paraméterek alapján lehúzott lista tagjaival, hanem megtanítják ismerkedni, flörtölni, hogy valós helyzetekben, az életben találhassanak maguknak párt.

A szolgáltatás egyik célja, hogy a sokaknak régóta hiányzó, klasszikus férfi-női mintákat hozza újra divatba tréningek, és személyes tanácsadás segítségével.

Flörtjelek - nem közhelyek!
A trénerek és tanácsadók célul tűzték ki, hogy ügyfeleiket megtanítják hitelesen, könnyedén kommunikálni a párkapcsolatokban, amelybe természetesen beletartozik a metakommunikáció is. Megtanítják továbbá, melyek azok a flörtjelek, amelyek kiválthatják a várt hatást, még ha ez a hatás az esetek többségében nem is tudatos. Emellett természetesen figyelmet fordítanak az önbizalom helyreállítására, stílustanácsadásra is.

Célirányos tanácsadás
Ha az ügyfelüknek gondja van egy „kiszemelttel”, reménytelenül szerelmes, akkor hozzásegítik a lehetőséghez (természetesen az etikai szabályzatuk figyelembe vételével) hogy a kapcsolat létrejöhessen és a lehető legzökkentőmentesebb legyen.
Kattints ide a kapcsolatokért >>>

(X)


 
 
[ 1578 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x