Titokzatos szerzet rémisztget
Címlap / Showbiznisz / Titokzatos szerzet rémisztget

Titokzatos szerzet rémisztget

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-30

Távol kis hazánktól egy titokzatos külsejű ember rémisztgeti a lakosokat. Az érettnek nehezen nevezhető megnyilatkozásokat a gnóm becenevű személyről egyre többen bírálják. 

 

21. századi rémségek? Korunkban is előfordulhat, hogy rémektől félünk nem csak gyermekként hanem felnőttként is. Egy argentin kisvárosban, Generali Güemes 30 ezres településén különös alak tartja rettegésben a lakókat. A helyiek, ide értve a felnőtt férfiakat is többnyire nem mernek éjszaka közlekedni a "lény" miatt. Ha utazni kénytelenek, bezárt személyautóval közlekednek.

A furcsa szerzetről egy csapat fiatal videót is készített, a felvételek azonban sokak szerint nem kellőképpen kivehetők, bár az érzékeny idegrendszerűeknek természetesen mindig sokat sejtetők. Nem árt tudni, hogy valóban vannak, különösen természettel körülölelt településeken korunktól lemaradt népcsoportok, olyan emberek, akik olykor azt mondhatnánk, emberhez nem méltó módon élnek. Ilyenek pl. Európában a Duna-deltában élő sárban, nádasban meghúzódó, emberihez nem hasonlítható táplálkozású emberszabásúak. Természetesen az ember-ség fogalmát nagyon nehéz meghatározni.

Az argentin faluban az emberi lényt egyébként csak gnómnak becézik, emberségéről azonban egyáltalán nem tárgyalnak, ennek a véleménynek nem adnak hangot. Sokan megkérdőjelezik azonban ezt az álláspontot, ugyanis a "gnóm" vélhetőleg egy visszamaradással élő személy. Oldalozva jár, és talán külseje is rémisztő  a tapasztalatlan tekinteteknek, azonban eddig még nem viselkedetett környezetére ártalmasan, semmilyen fenyegető lépést nem tett.

Csupán egyetlen kérdés merül fel  a népesebb nagyvárosok kommunikációs-tréningeken edződött polgáraiban: miért nem ment még oda hozzá senki, hogy megkérdezze ki ő és mit akar?

Fodor Kata


 
 
[ 594 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x