Flört Beckham módra
Címlap / Showbiznisz / Flört Beckham módra

Flört Beckham módra

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-29

Krízisben a Beckham házaspár kapcsolata. Davidet felettébb elkeseríti, hogy felesége, Victoria a nyilvánosság előtt más férfiakkal flörtöl.  

 

David Beckham, az angol focisztár majd megőrül a felesége irányába táplált féltékenységtől! A házaspár közeli ismerősei úgy gondolják, hogy kizárólag David az oka annak, hogy felesége kifele kacsingat a kapcsolatból. Állítólag Victoria csak így próbál reagálni férje 4 évvel ezelőtti afférjára, melyet egy Rebecca Loos nevű hölggyel követett el. 

Úgy hírlik, Victoria még mindig nem tette túl magát a Loos-ügyön. David az egészet csak a szőnyeg alá seperte, és soha többet nem foglalkozott a témával sem nyilvánosan, sem a magánéletben. Victoria elvesztette férjébe vetett bizalmát, és nyilván jogosan érzi, hogy kapcsolatuk nem nyugszik stabil érzelmi alapokon.

Victoria más férfiakkal való flörtöléssel próbálja palástolni bizonytalanságát és sértett önérzetét. Úgy látszik, az énekesnő így akarja visszaszerezni elvesztett önbizalmát. Vajon mit bír ki a kapcsolatuk? Vagy ők is a szokásos „esküvő-válás” futószalagra kerülnek, ahogyan azt a legtöbb híresség teszi? Majd meglátjuk!

dn
 


 
 
[ 680 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x