A hollywoodi ikerdömping rejtélye
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / A hollywoodi ikerdömping rejtélye

A hollywoodi ikerdömping rejtélye

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-07

Mostanában egyre gyakoribbak az ikerterhességek az amerikai sztárok vilábában. Vajon mindez csupán a véletlennek tudható be? 


Rendezvénynaptár

Julia Roberts 2004-ben, 37 évesen ikreket szült, és ezzel elindította a Hollywoodi ikerbaba lavinát. Még ebben az évben követte őt a 48 éves Geena Davis két kisfiúval. Marcia Cross, a született feleségek sztárja tavaly februárban adott életet ikreinek: Edennek és Savannahnak. A színésznő 45 évesen szülte babáit, és azóta is töretlen lendülettel dolgozik.

Jennifer Lopeznek is ikrei születtek, ő 36 évesen szánta rá magát az anyaságra. Most pedig Angelina Jolie és Jessica Alba vár ikreket. Vajon véletlen csak, hogy mostanában egyre-másra születnek az ikrek, ami egyébként igen nagy ritkaságnak számít természetes körülmények közt?

A mesterségesek
Julia Roberts, Geena Davis és Marcia Cross esetében bizonyára nem a véletlen, hanem a lombik a felelős, ők ugyanis mesterséges megtermékenyítéssel tudtak csak megfoganni. Ezt magyarázhatja az, hogy már igen csak kifutottak a babavárásra legalkalmasabb korból.

De ugyan ez nem mondható el például Angelina Joliról, akinek ráadásul van már egy saját gyereke, akinek születéséhez Brad Pitten kívül semmi másra nem volt szükség.

Mi lehet a titok
A háttérben sokan mesterséges hormonkezeléseket sejtenek, aminek célja az öregedés késleltetése, mellékhatása pedig az ikerterhesség. Ez a fajta kezelés illegális, ám a szépségüket féltő sztárok mégis elvégezteti magukon.. A növekedési hormonok, melyekkel ráncaikat halványítják, zsírszövetüket csökkentik, befolyásolja a petesejtek érését is, így megnő az ikerterhesség valószínűsége. Reméljük, hogy mindez a babák egészségére nem lesz káros hatással.

Fórumozz velünk!>>>
 
 
[ 3950 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x