Illegális ránctalanítás - Stallone titka
Címlap / Showbiznisz / Illegális ránctalanítás - Stallone titka

Illegális ránctalanítás - Stallone titka

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-09

Te milyen elképesztő dolgokra lennél képes, hogy arcod sima maradjon? Kennél rá véres lisztet? Borogatnád nyers májjal? Tehénvizelettel? Madár szarral? Vagy esetleg más, akár illegális módszerekhez folyamodnál? 

 

Az orosz uralkodóház tagjai például a véres lisztet választották. Déli kollégáik agyaggal, iszappal kenekedtek, ez talán szimpatikusabb megoldás. Az oliva olaj a legősibb ránctalanító szer, a tejet és a mézet pedig Kleopátra óta mindenki ismeri és használja. Remek szer a citromlé is, a bőr sima és feszes lesz tőle, csak kissé ragacsos és csíp.

Vannak azonban ennél jóval hajmeresztőbb eljárások is amit a modern kozmetológia ajánl. A sebészkés már nem divat, a beavatkozás elég durva, csak a korosabb hölgyek és urak vállalják az arckivasalás eme formáját. A látvány persze megéri, egy ideig… A fiatalabb hírességek és gazdagok körében az aranyszál beültetés dívik, ezzel emelik meg a ránc feletti bőrt. A szilikonos feltöltés mára rutin feladat a szépészek számára, ennek eredménye kevésbé tartós, de állítólag kevésbé veszélyes is.

Sokkal kockázatosabb, mégis népszerű az arcot mozdulatlanná dermesztő ideg méreg, amely a mimikai ráncok kialakulását előzi meg. Ez az eljárás illegális, a növekedési hormonkezeléssel együtt. Mégis sokan élnek vele, többek közt Sylvester Stallone, aki még a törvénnyel is összeütközött, amikor egy reptéren hormon tartalmú ampullákat találtak nála.

A legnagyobb sláger jelenleg a botox injekció, amit minden ismert filmcsillag használ. Ez a szer a legdurvább bőrfeszesítő, elképesztően drága, és a hatása minden kezelés után egyre kevésbé látványos. A bőr hozzászokik, egyre gyakrabban kell alkalmazni, és ha mégsem, az eredmény egy sokkal petyhüdtebb bőr, mint kezelés nélkül, természetesen lenne. Megéri?

Fejtsd ki a véleményed kapcsolódó fórumunkon>>>


 
 
[ 2600 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x