Katie Holmes és Tom Cruise válni készül?!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Katie Holmes és Tom Cruise válni készül?!

Katie Holmes és Tom Cruise válni készül?!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Az álompár egy lélektani-edzőmester egyház nyomására sem képes az idilli életet élni. A kirobbanó viták után katarzispontra érkeztünk. Mi lesz a folytatás? 


Rendezvénynaptár

Katie Holmesnak elege lett! Belefáradt a tökéletes feleség szerepébe, ahol csak engedelmesen tűrnie, okosan hallgatnia, egyetértően bólogatnia, és kedvesen mosolyognia volt szabad. Ráadásul a férjével egyre többet veszekedtek az utóbbi időben kislányuk, Suri nevelése miatt.

Tom szerint Surinak mindent meg kell kapnia, azonnal, és feltétel nélkül, legyen bár szó méregdrága holmiról, kedvenc ennivalóról, vagy éjszakai mozizásról. Katie szerint Tom félreneveli kislányukat, akinek nem tesz jót, hogy bármit megengedhet magának. A két éves Suri már most kész kis zsarnok, aki hülyét csinál a felnőttekből, nem tisztel senkit és semmit, anyjára egyáltalán nem hallgat, és már most kezelhetetlen. Ráadásul Katie szeretné, ha Suri hétköznapi gyerekekkel is játszhatna, de Tom erről hallani sem akar.

Ő csak válogatott sztárcsemetéket enged lánya közelébe: a Beckham házaspár gyerekeit vagy Ben Affleck lányát. Az eddig engedelmes Katie ezúttal fellázadt, és úgy döntött, hogy Surival együtt külön költözik. Kérdés, mit szól ehhez Tom, aki szerint kettejük közt minden a legnagyobb rendben van, és mit szól a szcientológiai egyház, amelynek Tom feltétlen híve, és állítólag még a házaspár magánéletét is teljesen befolyása alatt tartja.
 
 
[ 1169 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x