Hol csajjal, hol pasival - Sharon Stone mindent kipróbál!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Hol csajjal, hol pasival - Sharon Stone mindent kipróbál!

Hol csajjal, hol pasival - Sharon Stone mindent kipróbál!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-05

Az ötvenéves színésznőnek elege lett a férfiakból. Vagy mégsem? 


Rendezvénynaptár

Nemrég még azt nyilatkozta, hogy leszbikus lesz, mert sorozatos balul végződött kapcsolatai után annyira megcsömörlött a férfiaktól, hogy már csak a nők érdeklik, testileg és lelkileg egyaránt. Sharon még közvetítő irodákkal és hirdetésekkel is próbálkozott, hiába. Egyetlen valamire való randi sem jött össze a legdögösebb filmcsillagnak, aki az azóta kultuszfilmmé lett Elemi ösztönben már megmutatta, hogy ért a férfiak nyelvén.

A nőkén is
Talán ez adta az ötletet, hogy a művésznő forgatáson kívül is kipróbálja, milyen lehet saját nemével azonos partnerrel ágyba bújni. Elmondása szerint remek! Annyira viszont mégsem az, hogy végleg lemondjon a férfiakról, mint az korábban állította. A napokban egy ismeretlen, hatalmas mackót sétáltatott kézen fogva Párizsban. A járókelők, akik azonnal felismerték a filmsztárt, először testőrének nézték a hatalmas ruhás szekrényt, de ugye a testőrével az ember lánya nem szokott kézen fogva… Még kevésbé vesznek ki közös szobát egy luxus szállodában, és nem flörtölnek együtt az étteremben, sem az Eiffel toronyban.

Azt csak találgatni lehet, ki az ismeretlen férfi, aki visszatérítette Sharont az erősebbik nemhez. Bizonyára nem külsejével tette ezt, valószínűbb, hogy tud valamit, amit előző kollégái nem tudtak. Vajon mi lehet az?

Partnert keresel? Itt megtalálhatod! >>
 
 
[ 1145 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x