Súlyos vádak Tom Cruise ellen! - Vajon ki védi meg őt?
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Súlyos vádak Tom Cruise ellen! - Vajon ki védi meg őt?

Súlyos vádak Tom Cruise ellen! - Vajon ki védi meg őt?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Egyre többen állnak ki Tom Cruise mellett. Sztárok sora nyilatkozik róla pozitívan, és utasítják el a Tomot ért rágalmakat. De miért is rágalmazzák? 


Rendezvénynaptár
Egyre többször hallani, hogy hírességek, sztárok nyilatkoznak Tomot védelmezően. Vajon tényleg védelemre szorul? Miért érik vádak Hollywood egyik legsikeresebb színészét? A vádak szerint Tom zsarnok a feleségével, Katievel szemben, és túlzottan engedékeny a lányukkal, Surival. Állítólag Katienek semmibe nincs beleszólása, és szinte rabszolgai alázattal kell tűrnie férje minden döntését. Sok kritika éri azért is, mert a túlzott kényeztetéssel már 2 éves korára kezelhetetlen zsarnokot nevelt lányából.

Vajon igazak ezek a vádak?
A napokban Katie úgy döntött, hogy külön költözik lányával, Tom meg azzal fenyegetőzött, hogy peres úton magának követeli Surit. Aztán egyedül látták Tomot a kislánnyal, ami azért feltűnő, mert a mintaházaspár mindig együtt mutatkozik. Sokan már válásról beszéltek, amikor Katie és Tom előállt, és minden híresztelést tagadtak: szerintük minden rendben van körülöttük, házasságuk mintaszerű, és mindketten egyenrangú felek.


HarmoNet tipp: Az álompár válni készül?>>>

Akkor mitől zörög a haraszt?
Tom barátai, színésztársai sorra állnak melléjük, és egyre többen nyilatkoznak velük kapcsolatban. Travolta nem érti, miért háborgatják a Cruise házaspárt, Sky Dayton, az egyik legközelebbi barátjuk szerint is tökéletes a családi boldogság Tom és Katie háza táján. Legutóbb Madonna tett nyilatkozatot, hogy ő jó embernek ismeri Tomot, és csak ez számít.

Mégis, Tom Cruise egyre inkább egyedül marad, és legjobb barátain kívül mások feltűnően távol maradnak tőle. A sok pletyka valószínűleg csak a felszín az igazi probléma, ami leginkább zavarja a környezetében élőket, Tom megszállott szcientológus vallása. Szerintük mindent az egyház akaratának vet alá, beleértve családját is, és ezzel alaposan vissza is élnek. Állítólag Surit születése után azonnal elvették anyjától, és hetekig nem is láthatta, csak a szoptatás idejére kapta meg. Ez idő alatt csak az egyház emberei juthattak a kislány közelébe, korán megkezdve a „térítést”.

Will Smith, David Beckham és feleségeik szerint ezek nevetséges és aljas hazugságok. Szerintük Katie okos és talpraesett nő, akire nem lehet rákényszeríteni semmilyen ostobaságot, és lányát katolikusnak neveli. Tagadták azt is, hogy Tom erőszakosan meg akarja téríteni őket. A vallás mindenkinek a magánügye, és ők kölcsönösen tiszteletben tartják egymásét – nyilatkozta mindkét házaspár.


 
 
[ 1165 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x