Victoria rossz reklám - Csődbe vitt egy farmercéget
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Victoria rossz reklám - Csődbe vitt egy farmercéget

Victoria rossz reklám - Csődbe vitt egy farmercéget

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-22

Egy reklámszerződés miatt pereskedik Victoria és egy farmereket gyártó cég. A tét óriási! 


Rendezvénynaptár
Az ex-fűszeres pereskedik egy reklámszerződés miatt. A Rock & Republic nevű farmer gyártó céggel négy éve kötött szerződést, de rövid úton ott is hagyta őket. Vic közismerten lusta, semmit nem tesz azért, hogy vállalt szerződéseit teljesítse, vagy, hogy bármit is tegyen üzleteinek, vállalkozásainak sikere érdekében.

A cég természetesen nem fizet, ám ez nem tetszik Victorianak. 18 milliárd forintnak megfelelő összegért pereli a Rock & Republic-ot, a cégnek viszont esze ágában sincs fizetni. Szerződésszegéssel vádolják Vicet, és azzal, hogy tönkretette a céget. Az általa reklámozott termékeket ugyanis senki nem vásárolta.

A csontvázsovány, anorexiás sztár nem éppen közkedvelt reklámfigura, botrányai, nagyképűsége és alaposan agyonkozmetikázott teste miatt sem a nők, sem a férfiak nem kedvelik. Legutóbb a Vogue címlapfotója keltett általános felháborodást, ott sem volt népszerű. Az érintett farmer cég üzletfelei szerint (is) eddig mindenki pórul járt, aki Beckhamnével kötött bármilyen szerződést. Neki csak a pénz kell, nem törődik azzal, hogy másokat hogyan tesz tönkre.

HarmoNet tipp: Botrányos címlapfotó>>>


 
 
[ 1345 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x