Kylie és Olivier kibékülnek?
Címlap / Showbiznisz / Kylie és Olivier kibékülnek?

Kylie és Olivier kibékülnek?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-07

A fiú szüleivel közösen vacsoráztak –lehet, hogy szakítás helyett esküvő következik? Izgalmas találkozó meglepő végszóval. 

Több, mint gyanús
A pár, év elején szakított, most mégis együtt vacsoráztak, ráadásul Olivier szüleivel közösen. Az énekesnő és színész barátja Párizsban, egy elegáns étteremben vacsorázott, és hiába szerettek volna elkerülni minden feltűnést, számukra ez lehetetlen.

A párost és a szülőket hamar felismerték, és mindenki legnagyobb döbbenetére nemhogy mosolyszünet lett volna köztük, nagyon is egymásba voltak gabalyodva! Mindezt a kedves papa és mama szeme láttára… Kylie és Olivier a februári szakítás után is rendszeresen együtt mutatkozott, de minden alkalommal hangsúlyozták, hogy csak barátok.

Pár vagy nem pár
Nos, egy-egy közös, nyilvános szereplés még belefér a barát kategóriába, de egy intim családi együttlét aligha. Lehet, hogy mégis együtt van a pár? Vajon miért titkolják? A családi vacsora békítés lett volna, vagy talán már eljegyzést tartottak? Ha szakítottak, miért gondolták meg magukat? Ha kibékültek, miért titkolják? Talán a feltűnést szeretnék elkerülni, ami már sok híresség házasságába került? Meglátjuk…
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1264 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x