Freddie Mercury örökké él?
Címlap / Showbiznisz / Freddie Mercury örökké él?

Freddie Mercury örökké él?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Megemlékezés egy legenda haláláról és egy kétértelmű csokorról. Napjaink egyik csodás hangú énekese és a múlt aranyba ágyazott legendája. A művészetért mindent szabad? 

A világ talán leghíresebb, homoszexuális zenésze Freddy Merury volt. A Farrokh Bulsara néven Zanzibárban született indiai származású sztár a 70-es években tűnt fel Roger Taylor és Brian May társaként a Queen zenekar frontembereként, és megindult a világhír és a züllés felé.

Első sikereik után Freddie meglehetősen extravagáns életmódjával hívta fel magára a figyelmet. Londoni villáját japán stílusban újíttatta fel a 80-as évek közepén, féktelen életmódot folytatott, nem vetette meg az alkoholt, a kokaint és a férfiakat sem. Sokak által nem ismert ugyan, de állítólag biszexuálisnak vallotta magát, és a 70-es évektől egy Mary Austin nevű nővel élt párkapcsolatban, mások szerint csak alibiként.

Életmódjából adódóan a legvalószínűbb feltevések szerint már 1987-ben elkapta a HIV vírust, és sokáig titkolt AIDS betegségét is már nem sokkal később rebesgetni kezdték. Hivatalosan csak 1991-ben, egy nappal halála előtt jelentette be, hogy AIDS-es. Temetése zoroasztriánus szertartás szerint zajlott, fekete koporsójára egy szál vörös rózsát helyeztek. Testét elhamvasztották, hamvait ismeretlen helyre szállították. Temetése után világra szóló gyászt hirdettek rajongói, akik buszokkal zarándokoltak Londonba Európa minden szegletéből. Virágcsokrok ezrei borították az angol fővárost, az egyiket maga a brit bálvány, Elton John helyezte el. A „Love, Elton” felirattal.

A felirat értelmezését az olvasókra bízzuk.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3731 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x