Keanu Reeves újra szerelmes!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Keanu Reeves újra szerelmes!

Keanu Reeves újra szerelmes!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Keanuról sok pletyka keringett az elmúlt években, tartották már depressziósnak, drogosnak, alkoholistának, mondták róla, hogy igazából titkon a fiúkhoz vonzódik, az azonban tény, hogy évekig csak futó kalandjai voltak, de most olyan társra talált, amilyenre régóta vágyott. 


Rendezvénynaptár
Nem kevés időbe telt, de úgy tűnik Keanu Reeves végre tényleg kilábalt a depressziójából, és újra képes élvezni az életet. A búskomor színész élete akkor változott meg, amikor megismerkedett China Chow-val, aki szintén a világot jelentő deszkákat koptatja, amikor dolgozik éppen. A 34 éves színésznő és az éppen 10 évvel idősebb Reeves Franciaországban talált egymásra néhány hónapja, és azóta úgy tűnik elválaszthatatlan párt alkotnak. A színész barátai arra panaszkodnak, hogy az utóbbi időben alig szán időt rájuk a sztár, minden percét kedvesével tölti. Meg is lehet érteni, hiszen jó ideje nem jutott ki neki sem törődésből, sem gyengédségből, sem megértésből, nyilván örömmel használja ki a helyzet adta lehetőségeket. Egyik barátja szerint a kapcsolat mintha kicserélte volna „Neo-t” az elmúlt években együttesen nem lehetett annyit nevetni látni, mint az utóbbi hónapokban. 


A jelek szerint China nagyon jó hatással van Keanura, akivel Olaszországban és a francia Riviérán töltik napjaikat a nyáron. Utóbbi annyira megtetszett Reeves-nek, hogy eldöntötte, házat vásárol a környéken. Naponta járnak strandolni, legutóbb szemfüles paparazziknak sikerült lencsevégre kapniuk, amit a pár éppen fürdőzik a habokban. A tényleg megváltozott sztárt – aki korábban nagyon szemérmes volt – még ez sem zavarta, pedig barátnője monokiniben mutatkozott a kamerák előtt. Keanu csak annyit fűzött hozzá a dologhoz, hogy „Na és? Legalább mindenki látja milyen szép barátnőm van!” 

Minden jel arra mutat, hogy nem csak egy futó kalandról lesz szó, és egy hosszú távú kapcsolat tényleg kigyógyítja mély depressziójából, melynek során gyakran nyúlt a pohár után, és – saját bevallása szerint – még az öngyilkosság gondolata is foglalkoztatta. Az ázsiai származású China és Keanu igencsak összeillő pár, hiszen a lány ereiben kínai, japán, skót és német vér keveredik, míg a Mátrix sztárja köztudottan hawaii, kínai és angol felmenőkkel büszkélkedhet. Megélhetési gondjaik sem lesznek, nem csak a trilógia hatalmas bevételei miatt, de Chow kisasszonynak is van mit a tejbe aprítania, édesapja – Michael Chow – ugyanis az egész világon népszerű Mr. Chow nevű étteremlánc tulajdonosa. 


 
 
[ 2279 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x