Cindy Crawford ujja köré csavarja férjét - Hibátlan karrier,...
Címlap / Showbiznisz / Cindy Crawford ujja köré csavarja férjét - Hibátlan karrier, harmonikus élet

Cindy Crawford ujja köré csavarja férjét - Hibátlan karrier, harmonikus élet

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-03

Boldog házasság, tökéletes család – lesd el Cindy titkát! Mit tanít a csodás modell viselkedésével? Harmóniát sugrázó személye maga a lecke. Ismerd meg titkát! 

 

Nem a pénz boldogít
Cindy Crawford egykor a világ leghíresebb szupermodellje volt, ma már főállású anyuka és boldog feleség. Mindene megvan, ami a tökéletes házassághoz kell, és azon ritka sztárok közé tartozik, akik pályafutásuk végeztével is megtalálták a helyüket a világban. Gondolhatnánk, hogy persze, a pénz! De szó sincs erről. A gyönyörű nőnek nem a vagyona hozott boldogságot, hanem az, ami a legtöbb hírességnek hiányzik – a józan esze. Nézzük csak, miről is van szó.

A józanész a legfontosabb
A 42 éves Cindy a mai napig csodálatosan néz ki. Modellként nem volt hajlandó állandó koplalással tönkretenni magát, és lám, így is kapott munkát! Cindy nem egy kolléganőjének nézte végig összeomlását a súlyos anorexia miatt, vagy a szakma elhagyása utáni elhízás miatt. Köszönte szépen, nem kért ebből, és lám, jól tette! Ma is tökéletes az alakja, kiegyensúlyozott, és sosem volt szüksége pszichiáterre vagy elvonókúrákra. A plasztikai műtéteket sem vitte túlzásba. Kisebb korrekciókat végeztek rajta, és ezeket bátran fel is vállalta, ám a természetességet mindennél többre tartja, és nem akar 40 évesen úgy kinézni, mint 20 évesen. Has- és mellfeszesítő műtét végeztek csak rajta, hogy a szülés nyomait eltüntessék, de kerüli a BOTOX kezelést, vagy a ráncfelvarrást. 


Tudni kell abbahagyni
Cindy nem várta meg, amíg alkalmatlan lesz a modellkedésre. Pályája csúcsán, méltósággal búcsúzott, és nem viselte meg, hogy többé nem áll a kifutóra (amit még ma is nyugodtan megtehetne, lekörözve sok fiatalabb társát).  Amíg aktívan dolgozott, addig sem égette két végén a gyertyát, és a keresett pénzt sem dorbézolta el ész nélkül, hanem okosan befektette, így elkerülte sok más pályatársának sorsát, akik életük végén nyomorba kerültek. Fiatalon is kerülte a botrányokat, az alkoholt és a drogokat, így szellemileg és fizikailag is ép maradt. Amikor elérkezettnek látta az időt gyermekvállalásra, nem húzta-halasztotta, hanem probléma nélkül váltott: modellből édesanya lett. 


A család a legfontosabb
Míg más sztáranyukák gyerekeik mellett is buliznak, és férjükkel együtt habzsolják az életet – vagy pont azok háta mögött – addig Cindy példás anyuka. Mivel karrierje sikeres volt, és minden elismerést megkapott, nyugodt szívvel és teljesületlen vágyak nélkül tudott családot alapítani. Most minden idejét a férjére és gyerekeire szánja – így egyikük sem fanyalodik a bébicsőszre. A család feltűnésmentes, egyszerű életet él, a gyerekek együtt sétálnak, együtt ebédelnek szüleikkel, és nem kell az örökös szereplések és egyéb sztár elfoglaltságok miatt nevelők közt felnőniük. Rande Gerber is mindent megkap feleségétől: legyen szó akár egy finom vacsoráról, kedvességről, egy romantikus hétvégéről. Cindy tudja, hogy ha élete végéig boldog családot szeretne, akkor a legfontosabb, hogy férje és a gyereke jól érezzék magukat. Milyen igaza van! Cserébe Rande a tenyerén hordozza nejét, és sok más ismerősükkel ellentétben Cindynek nem kell attól félnie, hogy férje megcsalja, vagy a gyerekek drogozni kezdenek. 

Szóval, sztárként is lehet normális élete valakinek, ha hallgat az eszére, és képes józannak maradni egy olyan világban, ahol sok a kísértés, és nehéz embernek maradni.

 
 
[ 3125 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x