Szentté avatták a Beckham házaspárt!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Szentté avatták a Beckham házaspárt!

Szentté avatták a Beckham házaspárt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-19

Igen, jól olvasod. Ráadásul nem is akármilyen szentté. A leghíresebb celeb pár József és Mária szerepében tetszeleg. Mitől szent a két sztár? 


Rendezvénynaptár
Nem akárkiket személyesít meg a híres Beckham házaspár. Korunk legismertebb párosa minden idők leghíresebb házaspárját, Jézus szüleit testesíti meg, legalábbis a Madame Tussauds múzeumokban. Akármilyen hihetetlennek hangzik, a hírességeket viasz bábuként kiállító múzeumok tárlatában Szent József és Szűz Mária alakját a David és Victoria Beckhamról mintázták meg. A berlini kiállításon mutatták be a két új viasz alakot, és mindenki megrökönyödésére a szent házaspár egy focista és egy ex-énekesnő képében tekint le ránk. A hatás leírhatatlan. A nézők megdöbbennek a bájos szobrok láttán, és először nem is hisznek a szemüknek.


Utána találgatni kezdik, hogy vajon a Beckham házaspár bújt József és Mária bőrébe, vagy fordítva? Sokan elborzadnak, és a vallás elleni véteknek tekintik a bábukat, míg mások egyetértenek a modellek megválasztásával. Szerintük a tökéletes és boldog házasságban élő David és Vic méltó megszemélyesítői Jézus szüleinek. Nos, a páros valóban boldog és tökéletes arcot mutat kifelé, ám a háttérben már súlyos botrányokról is fölreppent a pletyka, félrelépésekről, biszexualitásról… ez lenne a tökéletes? Az persze biztos, hogy így József és Mária is nagyobb figyelmet kap, de vajon mennyit fizetett ezért a Beckham házaspár? Mert, hogy nem nekik fizettek a kis reklámért, az szinte biztos.

HarmoNet tipp: Meleg idők a sztárok körében - Beckhamtől Timberlakeig >> 
 
[ 1913 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x