Madonna zsákutcában! - A sztár végleg összeomlott (Fotókkal!)...
Címlap / Showbiznisz / Madonna zsákutcában! - A sztár végleg összeomlott (Fotókkal!)

Madonna zsákutcában! - A sztár végleg összeomlott (Fotókkal!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-25

A popdíva teljesen kikészült – nagyon rosszul néz ki és lelkileg is padlón van. Élete, kapcsolata, karriere, gyermekével való viszonya is labilis. Vajon talpra áll a díva? Mire számíthat, és hogyan jutott ebbe a helyzetbe? 

 

Betelt a pohár Madonnánál. A rengeteg munka, a házassági válság, testvére árulása, koncertje körüli problémák – ez még az elnyűhetetlen Madonnának is sok egyszerre. A pop nagyasszonya teljesen kikészült. Rémisztően néz ki, lefogyott, és az arcával most inkább szerepelhetne egy horror filmben, mint a színpadon. Az utóbbi időben nagyon rájárt a rúd a világ leghíresebb énekesnőjére, ám ez várható volt. Az életmód, amit Madonna folytat, előbb utóbb megbosszulja magát. 

Erőszakos természete miatt veszélybe került koncert turnéja, mert táncosai sorra hagyják ott elviselhetetlen arroganciája miatt. Madonna maximalista és munkamániás, embereivel pedig elképesztően pökhendien és lekezelően bánik. Még a turné vezetője is megfenyegette, hogy otthagyja, ha nem képes uralkodni indulatain. 

Házassága is válságban van, és hiába minden igyekezet, nem képesek dűlőre jutni Guy Ritchievel, aki szintén felesége erőszakos természetét kifogásolja. A férj az alkoholban keres vigaszt, Madonna meg Alex Rodriguez karjaiban. A titkos viszony sajnos napvilágra került, így az újabb botrány szintén nagyon megviselte az énekesnőt. Ilyen az, amikor az egyre nagyobb súly alatt egyre jobban kapál az ember, szokták mondani, hogy a gödör mélyén már nem kell ásni!

Hab a tortán, hogy testvére botránykönyvet jelentetett meg róla, amiben élete megannyi intim és kellemetlen részletéről rántja le a fátylat - ez divat lett a sztárvilágban. Minek és miért? A legundorítóbb, amikor egy családtag - még ha vétkes és szörnyű tetteket is elkövető - sztár rokonáról kiadja a legbizalmasabb információkat és ezen gazdagszik meg. A családi fészek jobb helyeken szent. Madonna titkolt botrányai és kétes életmódja tárul az olvasók elé Christopher könyvében. Madonna ezen bukott ki legjobban. Ő egész életében támogatta szerinte semmirekellő testvérét, aki most ezzel az árulással "hálálja" meg törődését.

Végül fizikailag is összeomlott a popdíva. A sportmánia, az állandó gyúrás, a koncertek, a mozgásban kiélt elfojtott vágyak és indulatok most megbosszulják magukat. Madonna irgalmatlanul lefogyott, térdei pedig felmondták a szolgálatot. Orvosa eltiltotta a sporttól és a tánctól, és szigorú pihenésre intette. Emellett krónikus vérszegénységet is megállapítottak az agyon koplalt sztárnál. A végeredmény elkeserítő. A popvilág első számú énekesnője teljesen összeomlott. Ilyenkor érdemes 180 fokos fordulatot venni és transzformálódni.

 
 
[ 2156 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x