HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-18
Címlap / Showbiznisz / Csak erős idegzetűeknek: Brutálisan meggyilkolták a gyönyörű énekesnőt!

Csak erős idegzetűeknek: Brutálisan meggyilkolták a gyönyörű énekesnőt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-18

Összeszurkálták és megcsonkították. Kegyetlenül kivégezték. Nem tudni ki és miért. A gyönyörű énekesnő brutális halála sokkolta Dubait és Libanont. Vajon ki állhat a szörnyű gyilkosság hátterében? A rendőrség egyelőre tehetetlen, még gyanúsított sincs! 

 

Rendezvénynaptár
Brutális kegyetlenséggel megölték és megcsonkították a 31 éves libanoni énekesnőt, Suzan Tamimot. Több tucat késszúrással végeztek vele, és miközben haldoklott, a felismerhetetlenségig összeszabdalták az arcát. A gyönyörű és népszerű énekesnőt saját dubai lakásában érte utol a borzalmas kínhalál, nem tudni miért, és ki által. A rendőrség egyelőre nem nevezett meg gyanúsítottat, és nem tudni a bűntett okát sem.

Suzan Tamim 1996-ban kezdte énekesnői pályafutását egy libanoni tehetségkutató versenyen. A csodaszép lány azonnal népszerű lett, mivel szépsége mellé gyönyörű hangot és jó adag tehetséget is kapott. Az élet mégsem kényeztette el a gyorsan sikeressé vált lányt: sem szerelmi kapcsolatai nem működtek, sem a családiak. Megromlott a viszonya édesapjával és első férjével is, akitől rövid házasság után elvált. A botrányéhes sajtó és dühös családtagjai elől Párizsba menekült, majd nemsokára újra férjhez ment menedzseréhez, akivel Egyiptomban éltek. Második házassága sem volt hosszú életű, férjével éppen a válóper kellős közepén voltak, amikor gyilkosa váratlanul végzett vele. Suzan már majd’ egy éve külön élt férjétől, és mivel a körülötte zajló állandó botrányok és a tolakodó sajtó is megviselték, titokban költözött Dubaiba. A gyilkosságig csak találgatni lehetett, hol tartózkodik a szerencsétlen sorsú Suzan, aki hiába bujkált – lehet, hogy a sajtón és a családon kívül más oka is volt rá? – a brutális mészáros elől nem tudott elrejtőzni. A rendőrség egyelőre nem tudja ki és miért ölte meg Suzan Tamimot, mint ahogy azt sem, hogy valójában miért rejtőzködött a nő, és mi zajlott zaklatott élete hátterében.

 
 
[ 1319 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x